1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Schuurmaterialen
  4. Klantspecifieke schuurmaterialen

3M™ Trizact™ Linnen Schuurrol 953FA - aangepaste afmetingen

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen.

Duurzaam XF-gewicht schuurlinnen voor extra flexibiliteit

Keramische slijpkorrel voor lagere temperaturen en superieure snijwerking

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 424KB)

Details

Hoogtepunten
  • Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen
  • Duurzaam XF-gewicht schuurlinnen voor extra flexibiliteit
  • Keramische slijpkorrel voor lagere temperaturen en superieure snijwerking
  • Ideaal wanneer een agressievere snijwerking noodzakelijk is

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurlinnen 953FA, dat bestaat uit een keramische korrel op een stoffen X-gewicht rug. Ons 953FA schuurlinnen is verkrijgbaar in groftes van A160 tot A6. Kan op maat worden gemaakt.

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurlinnen 953FA voor het nat centerloos dimensioneren en blenden of het vlakslijpen van ferrometalen, roestvrijstalen en non-ferrometalen werkstukken. 953FA schuurlinnen kan op maat worden gemaakt. De X-gewicht rug is minder stijf dan de YF-gewicht rug, voor de perfecte balans tussen duurzaamheid en flexibiliteit. Hierdoor is dit de perfecte oplossing voor finishing, waarbij een stevig schuurmateriaal nodig is dat nog steeds gevoelig is voor onregelmatigheden in het oppervlak. De linnen rug van dit doek is voorzien van een kunsthars die speciaal is ontwikkeld om bestand te zijn tegen thermische en chemische invloeden tijdens het schuren. Het levert een hoogwaardig resultaat op een uitgebreide reeks metalen, zoals titanium, zirkonium en andere legeringen, voor uitstekende kwaliteit, productiesnelheid en kostenbesparing. 953FA schuurlinnen is verkrijgbaar in groftes van A160 tot A6. A300 is ook verkrijgbaar op een stijvere YF-gewicht rug. Producten met een keramisch slijpmiddel zijn voorzien van een keramische korrel die het schuurmateriaal harder en duurzamer maakt. Keramische schuurmaterialen zijn bij uitstek geschikt voor materiaalafname en zijn zo ontwikkeld dat ze met een regelmatig patroon kunnen afbreken en bestand zijn tegen intense hitte en druk. Dit mengsel van keramische mineralen en aluminiumoxide overtreft schuurmaterialen op basis van alleen aluminiumoxide wat betreft zowel snijwerking als levensduur. 3M Trizact schuurmateriaal verlaagt het aantal processtappen dat nodig is voor het dimensioneren en finishen van elementen. Dit zorgt voor een hogere doorvoersnelheid en grotere consistentie. De 3M microreplicatietechnologie heeft grote voordelen. Bij microreplicatie worden kleine driedimensionale, piramidevormige structuren op een rug gelijmd. Deze piramiden bestaan uit laagjes mineralen die bij herhaald gebruik afbreken zodat er nieuwe ongebruikte mineralen bloot komen te liggen. Door deze cyclus van mineralenvernieuwing blijft het schuurmineraal scherp. Door de voortdurende snijwerking hoeft u het schuurmateriaal minder vaak te vervangen, wat resulteert in een hogere doorvoersnelheid en grotere productiviteit. Bovendien zijn de mineralen gelijkmatig over het oppervlak van het schuurmateriaal verdeeld, voor een regelmatig in plaats van een willekeurig contactoppervlak en een gelijkmatig snijresultaat. 3M Trizact schuurmateriaal is bijzonder geschikt voor projecten met strenge technische eisen, zoals medische implantaten, chirurgische instrumenten en auto-onderdelen, en levert keer op keer een consistente finish.

Voorgestelde toepassingen
  • Voor het nat centerloos dimensioneren en blenden of het vlakslijpen van ferrometalen, roestvrijstalen en non-ferrometalen werkstukken

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen