3M™ Applicators voor Dirt Trap beschermingsmateriaal

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Breng snel 3M™ Dirt Trap beschermingsmateriaal aan op vloeren en wanden voor schonere, heldere werkplekken

Materiaalrollen zijn snel te laden met een eenvoudige klembeweging

Soepel afrollende applicator kan zonder demontage geduwd of getrokken worden, wat zorgt voor gemakkelijker en sneller aanbrengen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 772KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Breng snel 3M™ Dirt Trap beschermingsmateriaal aan op vloeren en wanden voor schonere, heldere werkplekken
  • Materiaalrollen zijn snel te laden met een eenvoudige klembeweging
  • Soepel afrollende applicator kan zonder demontage geduwd of getrokken worden, wat zorgt voor gemakkelijker en sneller aanbrengen
  • Duurzame metalen constructie verlengt de levensduur van de apparatuur

3M™ Applicators voor Dirt Trap non-woven beschermingsmateriaal zijn duurzame, draagbare apparaten voor het aanbrengen van 3M™ Dirt Trap non-woven beschermingsmateriaal (wit) op spuitcabines, verfnissen en andere werkplaatsen voor autoschadeherstel. Wand‑ en vloerapplicators houden de materiaalrollen veilig op hun plaats en rollen het materiaal soepel af als het wordt aangebracht; ze kunnen zonder demontage geduwd en getrokken worden voor snel en efficiënt aanbrengen.

De 3M™ Applicators voor Dirt Trap non-woven beschermingsmateriaal zijn speciaal ontworpen voor het gelijkmatig aanbrengen van 3M™ Dirt Trap non-woven beschermingsmateriaal. Daardoor helpen ze snel en gemakkelijk te voorkomen dat verf, stof en andere verontreinigingen zich vastzetten op uw wanden en vloeren. De duurzame metalen applicators zijn voorzien van een eenvoudige klemhouder die kan worden gebruikt voor diverse breedten rollen van 3M™ non-woven Dirt Trap beschermingsmateriaal. Monteurs klikken eenvoudigweg de rol op zijn plaats. De wandapplicator (PN36866) is eenvoudig op hoogte af te stellen en rolt soepel af terwijl het materiaal wordt aangebracht. De vloerapplicator (PN36865) is voorzien van een snel aan te brengen draaibare handgreep waarmee hij zonder demontage kan worden geduwd en getrokken. Schuimrubberen rollen houden het materiaal tegen de wand en vloer, zodat het soepel en zonder rimpels afrolt en hecht. Met regelmatig aanbrengen en gebruiken van 3M™ Dirt Trap beschermingsmateriaal kunt u besparen op schoonmaakkosten, het esthetische aanzien van uw werkplaats voor uw klanten behouden, en na verloop van tijd de waarde van uw werkplekken handhaven. Belangrijk – dek eventuele roosters in de vloer niet af (het materiaal kan een goede luchtstroom belemmeren).

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Totale breedte (metrisch) 685,8 mm, 431,8 mm
Producttype Applicator
Productkleur Rood
Totale lengte (metrisch) 609,6 mm, 711 mm

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M