1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Tapes voor lassen en plakken
 5. 3M™ Repulpable Dubbelzijdige Splijtbare Tape 900

3M™ Repulpable Dubbelzijdige Splijtbare Tape 900

 • Artikelnummer 90025
 • 3M ID 7000116481

Voor het universeel splicen van allerlei lichtgewicht gecoat papier

Verpulpbaar: lost op in water en alkaliën, zodat er geen risico is dat niet-verpulpbaar materiaal de papieruitval verontreinigt. Voldoet aan of overtreft procedure A van TAPPI UM-213.

Uitstekende hittebestendigheid in droogtemperatuur tot wel 204 °C

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Voor het universeel splicen van allerlei lichtgewicht gecoat papier
 • Verpulpbaar: lost op in water en alkaliën, zodat er geen risico is dat niet-verpulpbaar materiaal de papieruitval verontreinigt. Voldoet aan of overtreft procedure A van TAPPI UM-213
 • Uitstekende hittebestendigheid in droogtemperatuur tot wel 204 °C
 • Uitstekende hechting: delamineert de meeste papiersoorten, waaronder allerlei LWC-samenstellingen
 • Voldoet aan de vereisten van de regelgeving voor indirecte levensmiddelenadditieven zoals die wordt voorgeschreven door het Amerikaanse FDA in 21 CFR 176.170 en 21 CFR 176.180

Onze 3M™ Herbruikbare dubbellaagse splitstape 900 is ideaal voor het permanent overlappen van naden op gecoat papier. Het combineert een hoge initiële hechting met uitstekende hittebestendigheid.

Zeer geschikt voor gebruik op lichtgewicht gecoat papier 3M™ Verpulpbare dubbelzijdige splicingtape 900 is bij uitstek geschikt voor lichtgewicht gecoat papier, met name gecoat diepdrukpapier en offsetpapier, dankzij de combinatie van een hoge initiële hechting en uitstekende hittebestendigheid. Daarnaast werkt deze tape ook goed in andere spliceafwerkingstoepassingen, zelfs bij alkalische coatings en stearaten. Aanbevolen toepassing: • Overlappende spliceafwerkingen in een papierfabriek Voorkomt verontreinigingen in de papieruitval door niet-verpulpbaar splicemateriaal Deze tape van 0,06 mm (2,5 mil) is een lichtgewicht, dubbelzijdige tissuetape met een blauwe, verpulpbare kleeflaag op een verpulpbare, gemakkelijk te verwijderen liner van papier. Deze tape biedt uitstekende hittebestendigheid tot een roltemperatuur van 204 °C. Dankzij de verpulpbare samenstelling hoeft u geen splicemateriaal uit het recyclingmateriaal te verwijderen. De tape lost op in water, zodat er geen risico is dat niet-verpulpbaar materiaal de papieruitval verontreinigt. Deze tape voldoet aan of overtreft procedure A van TAPPI UM-213 voor lagere arbeidskosten en een hogere waarde van papierafval. Alle componenten van de lijm en rug voldoen aan de vereisten van regelgeving voor indirecte levensmiddelenadditieven zoals die wordt voorgeschreven door het Amerikaanse FDA in 21 CFR 176.170 en 21 CFR 176.180. Houd de persen draaiende en uw klanten tevreden Al decennia lang worden 3M producten gebruikt in papierfabrieken en drukkerijen, omdat onze producten zowel de kwaliteit van het werk als de efficiëntie van het productieproces verbeteren. Of het nu gaat om het splicen van papier, bevestigen van platen of verpakken van het eindproduct, u kunt op de oplossingen en service van 3M vertrouwen.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.