3M™ Schuurvel 618

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Papieren schuurvellen op basis van siliciumcarbide

Verkrijgbaar in meerdere korrelgrootten van P80 tot P500

Kies voor superieure prestaties, minimale stofophoping en een consistente afwerking

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 258KB)

Details

Hoogtepunten
  • Papieren schuurvellen op basis van siliciumcarbide
  • Verkrijgbaar in meerdere korrelgrootten van P80 tot P500
  • Kies voor superieure prestaties, minimale stofophoping en een consistente afwerking
  • Beschikbare afmetingen 115 x 280 mm of 230 x 280 mm

Gebruik ons 3M™ Schuurpapier 618 met schuurkorrel op basis van siliciumcarbide voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking. Dit schuurpapier wordt vaak gebruikt als alternatief voor Wetordry™ papier wanneer droog geschuurd moet worden, en is beschikbaar in vellen van 230 mm x 280 mm en korrelgrootten die uiteenlopen van P80 tot P500.

Ons 3M™ Schuurpapier 618 met slijpmiddel op basis van siliciumcarbide is geschikt voor tal van toepassingen. Voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking. Het is beschikbaar in vellen van 230 mm x 280 mm en korrelgrootten die uiteenlopen van P80 tot P500. In alle processen van de carrosseriewerkplaats, van de voorbehandeling tot de afwerking, spelen onze schuurmiddelen een belangrijke rol. We hebben een volledige reeks schuurmiddelen ontwikkeld die geschikt zijn voor elk toepassingstype en die gebruikmaken van innovatieve technologieën voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M