3M™ Lakcorrectie Rond schuurpapier

  • 3M ID B40071237

Snel en effectief verwijderen van stofjes en oneffenheden in lak

Repareren gaat sneller en met minder arbeid

Overal nat en droog te gebruiken voor een uitstekend resultaat

Bekijk meer details
Totale breedte (metrisch) 32 mm
Productvorm Vel
Korrel 1500, 2000, 1000
Totale lengte (metrisch) 32 mm
Schuurmateriaal Aluminiumoxide

Details

Hoogtepunten
  • Snel en effectief verwijderen van stofjes en oneffenheden in lak
  • Repareren gaat sneller en met minder arbeid
  • Overal nat en droog te gebruiken voor een uitstekend resultaat
  • Verhoogt de productiviteit

Verwijder voorafgaand aan polijsten met 3M™ Lakcorrectie Rond schuurpapier stofjes en andere oneffenheden in lak om krassen door het schuren zoveel mogelijk weg te schuren. Dit schuurpapier kan zowel nat als droog worden gebruikt en geeft betere resultaten bij de kleinste, lastig te bereiken plaatsen.

Repareer autoschade beter met het 3M™ Lakcorrectie Rond schuurpapier. Verwijder voor een verfijnde afwerking voorafgaand aan polijsten stofjes en andere oneffenheden in lak om krassen door het schuren zoveel mogelijk te voorkomen. Dit schuurpapier kan zowel nat als droog worden gebruikt en geeft betere resultaten bij de kleinste, lastig te bereiken plaatsen. Gebruik een fijne korrel om stofjes te verwijderen en oppervlaktestructuren glad te maken: 1000, 1500, 2000. Gebruik een korrelgrootte van 2500 of 3000 voor een kortere plamuurtijd en het wegwerken van krassen die nog niet volledig zijn weggeschuurd. Werk efficiënter door tijd en geld te besparen. Verkrijgbaar in verschillende korrelgrootten (P1000 tot P3000) voor specifieke schuurwerkzaamheden. Diameter 32 mm.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M