3M™ Trizact™ Schuurrol 307EA

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Trizact™ schuurmateriaal dat tot wel vijf keer langer meegaat dan conventionele schuurmaterialen

Flexibele JE-gewicht rug waardoor het schuurmateriaal de contouren van het oppervlak kan volgen

Geschikt voor tussenfinishing en fijn polijsten vóór het plateren

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 425KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Trizact™ schuurmateriaal dat tot wel vijf keer langer meegaat dan conventionele schuurmaterialen
  • Flexibele JE-gewicht rug waardoor het schuurmateriaal de contouren van het oppervlak kan volgen
  • Geschikt voor tussenfinishing en fijn polijsten vóór het plateren
  • Grinding Aid voor een lagere gebruikstemperatuur en minder risico op verkleuring van onderdelen

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurlinnen 307EA voor toepassingen met lage tot middelhoge druk op allerlei harde metalen. Ons 307EA schuurlinnen heeft een flexibele JE-gewicht rug zodat het schuurmateriaal de contouren van het oppervlak kan volgen.

3M™ Trizact™ schuurlinnen 307EA voor het efficiënt schuren van harde metalen zoals koolstofstaal, titanium, kobaltchroom, roestvrij staal en andere legeringen met een hoog nikkelgehalte. Ons 307EA schuurlinnen wordt veelvuldig gebruikt in de metaalindustrie, voor orthopedische implantaten en chirurgische instrumenten, metaalcoatings en polijstwerk. Door de flexibele JE-gewicht rug kan dit schuurmateriaal de contouren van het oppervlak volgen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor projecten waar handmatig schuurmateriaal nodig is dat goed vervormbaar is, bijvoorbeeld bij het finishen van koolstofstaal en roestvrij staal. Een agressief mineraal oppervlak en een flexibele rug zorgen voor een effectief slijpresultaat zonder krasvorming op het oppervlak. Ideaal ter voorbereiding van metaalcoatings, voor een gelijkmatige dekking. Grinding Aid houdt het schuurmateriaal koel en verlaagt het risico op verkleuring of vervorming van de ondergrond. 3M Trizact schuurmateriaal verlaagt het aantal processtappen dat nodig is voor het dimensioneren en finishen van elementen. Dit zorgt voor een hogere doorvoersnelheid en grotere consistentie. De 3M microreplicatietechnologie heeft grote voordelen. Bij microreplicatie worden kleine driedimensionale, piramidevormige structuren op een rug gelijmd. Deze piramiden bestaan uit laagjes mineralen die bij herhaald gebruik afbreken zodat er nieuwe ongebruikte mineralen bloot komen te liggen. Door deze cyclus van mineralenvernieuwing blijft het schuurmineraal scherp. Door de voortdurende snijwerking hoeft u het schuurmateriaal minder vaak te vervangen, wat resulteert in een hogere doorvoersnelheid en grotere productiviteit. Bovendien zijn de mineralen gelijkmatig over het oppervlak van het schuurmateriaal verdeeld, voor een regelmatig in plaats van een willekeurig contactoppervlak en een gelijkmatig snijresultaat. 3M Trizact schuurmateriaal is bijzonder geschikt voor projecten met strenge technische eisen, zoals medische implantaten, chirurgische instrumenten en auto-onderdelen, en levert keer op keer een consistente finish.

Voorgestelde toepassingen
  • Ideaal voor koolstofstaal, titanium, kobaltchroom, roestvrij staal en andere legeringen met een hoog nikkelgehalte

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M