3M™ Schuurrol 255P

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Papieren schuurrol op basis van aluminiumoxide

Uiteenlopende korrelgrootten

Verkrijgbaar in twee breedten: 75 mm en 115 mm

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Papieren schuurrol op basis van aluminiumoxide
  • Uiteenlopende korrelgrootten
  • Verkrijgbaar in twee breedten: 75 mm en 115 mm
  • Normale rol (geen gaten)

De 3M™ schuurrol 255P is onmisbaar voor schuurwerkzaamheden in de carrosseriewerkplaats. Onze schuurrol gebruikt een slijpmiddel op basis van aluminiumoxide met zware papieren rug, en is beschikbaar in verschillende korrelgrootten en verschillende breedten.

Gebruik onze 3M™ Schuurrol 255P met slijpmiddel op basis van aluminiumoxide en zware papieren rug voor schuurwerkzaamheden in de carrosseriewerkplaats. Dit schuurpapier is leverbaar in verschillende korrelgrootten en verschillende breedten op rollen, zodat het op maat kan worden geknipt en op gangbare machines in de aftermarket kan worden bevestigd. In alle processen van de carrosseriewerkplaats, van de voorbehandeling tot de afwerking, spelen onze schuurmiddelen een belangrijke rol. We hebben een volledige reeks schuurmiddelen ontwikkeld die geschikt zijn voor elk toepassingstype en die gebruikmaken van innovatieve technologieën voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

3M™ Schuurrol 255P Gold, 95 mm x 23 m, P603M™ Schuurrol 255P
Totale breedte (metrisch) 115 mm, 95 mm
Productvorm Rol
Korrel P240, P80, P180, P120, P150, P320, P400, P220
Gewicht schutlaag C-gewicht
Totale lengte (metrisch) 23 m, 50 m

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M