Scotch-Brite™ Gegoten Unitized Wiel XR-WM

 • 3M ID B40071677

Het wiel van gegoten polyurethaan is duurzaam en sterk genoeg om bestand te zijn tegen het afbramen van randen

Kan gebruikt worden voor ferro- en non-ferrometalen

Verkrijgbaar in diverse groftes en afmetingen, voor al uw specifieke projectbehoeften

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Het wiel van gegoten polyurethaan is duurzaam en sterk genoeg om bestand te zijn tegen het afbramen van randen
 • Kan gebruikt worden voor ferro- en non-ferrometalen
 • Verkrijgbaar in diverse groftes en afmetingen, voor al uw specifieke projectbehoeften
 • Aluminiumoxide snijdt scherp en laat een fijne finish achter
 • Geschikt voor uiteenlopende sectoren, toepassingen en werkstukken, van installatiematerialen tot medische instrumenten

Het 3M™ XR Gegoten wiel is een wiel van gegoten polyurethaan dat bestand is tegen het afbramen van randen. Het is verkrijgbaar in diverse groftes en afmetingen, voor uw unieke projectbehoeften. Onze wielen maken gebruik van een scherp snijdend aluminiumoxide mineraal, een hard, snel snijdend schuurmateriaal dat voor een fijne finish zorgt.

Gebruik het 3M™ XR Gegoten wiel als agressief snijwiel voor zware materiaalafname op ferro- en non-ferrometalen. Onze gegoten polyurethaan wielen zijn sterk genoeg om bestand te zijn tegen het afbramen van randen. De wielen kunnen op ferro- en non-ferrometalen worden gebruikt. Ze maken gebruik van scherp snijdend aluminiumoxide, een hard schuurmateriaal dat lang meegaat en snel snijdt zonder de onderlaag te beschadigen. De wielen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en groften, zodat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw project. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende sectoren, toepassingen en werkstukken, van installatiematerialen tot medische instrumenten.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.