1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape 467MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.05 mm

3M™ Transfer Tape 467MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.05 mm

 • 3M ID 7100104803

Transfertape van 58 µm met acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken.

Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape van 58 µm met acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid
 • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken
 • Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling Gemakkelijk aan te brengen
 • Dunnere variant van 468MP

3M™ Transfertape 467MP bestaat uit een laag krachtige 200MP-acrylaatlijm van 200 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 105 µm met polyestercoating.

Met 3M™ Transfertape 467MP hebt u een product in handen dat uitstekend bestand is tegen vocht, oplosmiddelen, uv-straling en hitte. Onze tape bestaat uit een krachtige acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. De tape creëert een dunne vervormbare hechtlijn en biedt uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie. Hij is bovendien ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en kan gemakkelijk gestanst en verwerkt worden.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen