Scotch-Brite™ Clean and Finish Schuurrol CF-RL

 • 3M ID 7100244761

Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en groftes om te voldoen aan diverse projecteisen

Grofte aangeduid met kleurcode om het risico van fouten te beperken

Werkt goed op metaal, kunststof en composieten

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 405KB)

Details

Hoogtepunten
 • Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en groftes om te voldoen aan diverse projecteisen
 • Grofte aangeduid met kleurcode om het risico van fouten te beperken
 • Werkt goed op metaal, kunststof en composieten
 • Open web is bestand tegen vollopen en reageert op onregelmatigheden in het oppervlak
 • De open webstructuur reageert op onregelmatigheden in het oppervlak, en minimaliseert tegelijk verandering van de geometrie van het onderdeel

De Scotch-Brite™ Surface Conditioning rol biedt alle voordelen van de Scotch-Brite™ producten. Onze rollen worden geleverd met een schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide of siliciumcarbide en in een reeks groftes van superfijn tot grof. Scotch-Brite™ schuurmiddelen maken gebruik van een unieke, non-woven technologie voor scherpe en lang meegaande schuurmiddelen.

Gebruik de Scotch-Brite™ Surface Conditioning rol voor het effectief afbramen, blenden en finishen van diverse ondergronden. Onze veelzijdige rollen voor oppervlakteconditionering kunnen ook worden gebruikt voor lichte slijpbewerkingen. Deze algemene rollen voor oppervlakteconditionering bieden alle voordelen van Scotch-Brite™ producten, inclusief de non-woven schuurtechnologie en een consistente snijwerking. Ze worden geleverd met een keur aan slijpmiddelen op basis van aluminiumoxide of siliciumcarbide en een reeks groftes van superfijn (SFN) tot grof (CRS). De superfijne korrelgrootte heeft een minder agressieve snijwerking en zorgt voor een fijnere finish, terwijl de grove korrelgrootte een agressievere snijwerking kent voor een grovere finish. De reeks bevat een grofte die past bij elke taak. Scotch-Brite™ schuurmiddelen maken gebruik van de unieke, non-woven technologie waar slijpmiddelen afwisselend met kunsthars worden gelijmd op synthetische vezels. Dit creëert een open webconstructie. De gaten tussen de vezels laten overtollig materiaal ontsnappen om te voorkomen dat het mineraal slijt door afval. Hierdoor blijft het mineraal langer scherp, wordt de snijwerking versterkt en de levensduur van het slijpmiddel verlengd. De elastische aard van de vezels werkt goed op contouren en reageert op de subtiliteiten van het oppervlak. Het elastische ontwerp verwijdert effectief ongewenste bramen, vuiltjes en verontreinigingen zonder het basismateriaal te beschadigen om zo stap voor stap een consistente en gelijkmatige finish te verkrijgen.

Voorgestelde toepassingen
 • Te gebruiken voor reinigen, polijsten en finishen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.