1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmiddelen
 4. Vellen en rollen
 5. Non-woven vellen en rollen
 6. Scotch-Brite™ Clean and Finish Schuurrol CF-RL

Scotch-Brite™ Clean and Finish Schuurrol CF-RL

Products
 • Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en groftes om te voldoen aan diverse projecteisen
 • Grofte aangeduid met kleurcode om het risico van fouten te beperken
 • Werkt goed op metaal, kunststof en composieten
 • Open web is bestand tegen vollopen en reageert op onregelmatigheden in het oppervlak
 Meer...
Alle details tonen
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Totale lengte (metrisch)
Overall_Length_Metric
Zie alle producten 
 Totale breedte (metrisch)  Totale lengte (metrisch)
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Merk
Scotch-Brite™
Productvorm
Rol
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide, Talk
Details
 • Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en groftes om te voldoen aan diverse projecteisen
 • Grofte aangeduid met kleurcode om het risico van fouten te beperken
 • Werkt goed op metaal, kunststof en composieten
 • Open web is bestand tegen vollopen en reageert op onregelmatigheden in het oppervlak
 • De open webstructuur reageert op onregelmatigheden in het oppervlak, en minimaliseert tegelijk verandering van de geometrie van het onderdeel

De Scotch-Brite™ Surface Conditioning rol biedt alle voordelen van de Scotch-Brite™ producten. Onze rollen worden geleverd met een schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide of siliciumcarbide en in een reeks groftes van superfijn tot grof. Scotch-Brite™ schuurmiddelen maken gebruik van een unieke, non-woven technologie voor scherpe en lang meegaande schuurmiddelen.

Gebruik de Scotch-Brite™ Surface Conditioning rol voor het effectief afbramen, blenden en finishen van diverse ondergronden. Onze veelzijdige rollen voor oppervlakteconditionering kunnen ook worden gebruikt voor lichte slijpbewerkingen. Deze algemene rollen voor oppervlakteconditionering bieden alle voordelen van Scotch-Brite™ producten, inclusief de non-woven schuurtechnologie en een consistente snijwerking. Ze worden geleverd met een keur aan slijpmiddelen op basis van aluminiumoxide of siliciumcarbide en een reeks groftes van superfijn (SFN) tot grof (CRS). De superfijne korrelgrootte heeft een minder agressieve snijwerking en zorgt voor een fijnere finish, terwijl de grove korrelgrootte een agressievere snijwerking kent voor een grovere finish. De reeks bevat een grofte die past bij elke taak. Scotch-Brite™ schuurmiddelen maken gebruik van de unieke, non-woven technologie waar slijpmiddelen afwisselend met kunsthars worden gelijmd op synthetische vezels. Dit creëert een open webconstructie. De gaten tussen de vezels laten overtollig materiaal ontsnappen om te voorkomen dat het mineraal slijt door afval. Hierdoor blijft het mineraal langer scherp, wordt de snijwerking versterkt en de levensduur van het slijpmiddel verlengd. De elastische aard van de vezels werkt goed op contouren en reageert op de subtiliteiten van het oppervlak. Het elastische ontwerp verwijdert effectief ongewenste bramen, vuiltjes en verontreinigingen zonder het basismateriaal te beschadigen om zo stap voor stap een consistente en gelijkmatige finish te verkrijgen.

Aanbevolen applicaties

 • Te gebruiken voor reinigen, polijsten en finishen