3M™ PPS™ Type V bekers

 • 3M ID B5005030007

Voor professionele lakspuiters die de voorkeur geven aan geventileerde lakbekers.

Medium met een inhoud van 400 ml is bij uitstek geschikt voor spot-repairs of het spuiten van enkelvoudige- of twee panelen.

Standaard met een inhoud van 700 ml is bij uitstek geschikt voor het repareren van drie of meer panelen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 698KB)

Details

Hoogtepunten
 • Voor professionele lakspuiters die de voorkeur geven aan geventileerde lakbekers
 • Medium met een inhoud van 400 ml is bij uitstek geschikt voor spot-repairs of het spuiten van enkelvoudige- of twee panelen
 • Standaard met een inhoud van 700 ml is bij uitstek geschikt voor het repareren van drie of meer panelen
 • Aansluiting mogelijk op een geschikte 3M™ PPS™ Adapter op het gewenste spuitpistool of rechtstreeks op een 3M™ Accuspray™ Spuitpistool
 • Voorgemonteerde ventilatieklep voor een kortere installatietijd
 • Onderdeel van de 3M™ PPS™ en Accuspray™ Systemen

3M™ PPS™ Type V bekers zijn geventileerde wegwerpbekers voor het 3M™ PPS™ Type V systeem en zijn bij uitstek geschikt voor schadeherstelprofessionals die de voorkeur geven aan geventileerde systemen voor het voorbereiden en spuiten van lak. De bekers zijn verkrijgbaar in 2 maten (standaard met een inhoud van 700 ml en medium met een inhoud van 400 ml). De voorgemonteerde kleppen zorgen voor een kortere installatietijd.

De 3M™ PPS™ Type V bekers zijn onderdeel van het 3M™ PPS™ Type V systeem en zorgen voor flexibiliteit, efficiënte toepassing en het afdichten en beschermen van lak bij zowel grote als kleine klussen. De voorgemonteerde klep bevindt zich midden op de bodem van elke beker voor een kortere installatietijd. De beker en het deksel sluiten goed op elkaar aan zonder sluitring. Als de klus is geklaard, gooit u de beker en het deksel in de daarvoor goedgekeurde afvalcontainer. Het 3M™ PPS™ Type V systeem biedt ook uitstekende bescherming en afdichting van ongebruikte lak of coatings, zodat u een optimaal resultaat behaalt met lagere kosten bij elke bewerking. 3M™ PPS™ Type V bekers zijn verkrijgbaar in 2 maten: * Medium met een inhoud van 400 ml, bij uitstek geschikt voor kleine toepassingen met transparante coatings of grondlakken. * Standaard met een inhoud van 700 ml, bij uitstek geschikt voor grotere toepassen. 3M™ PPS™ is een alles-in-eenwegwerpspuitsysteem dat schoner werken mogelijk maakt, minder lak verbruikt en het verbruik en oplosmiddelen beperkt. Gebruikers kunnen efficiënter werken en zijn minder tijd kwijt aan schoonmaaktaken. 3M™ PPS™ biedt veel voordelen bij het spuiten van vloeibare coatings met een spuitpistool met beker.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Toepassing Lakvoorbereiding, Mengen, Verf spuiten, lak aanbrengen, lak verspuiten

Vaak samen gekocht