1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Brake Hub Cleaning Pro Disc

Scotch-Brite™ Roloc™ Brake Hub Cleaning Pro Disc

 • 3M ID B5005037000

Verwijdert roest en corrosie razendsnel zonder teveel materiaal te verwijderen of krassen te veroorzaken

Door het holle asgat kan de schijf gemakkelijk over en rond de as glijden zonder schade aan het schroefdraad

Voorzien van scherp slijpmiddel op basis van siliciumcarbide, dat is opgenomen in een non-woven nylon webstructuur

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Verwijdert roest en corrosie razendsnel zonder teveel materiaal te verwijderen of krassen te veroorzaken
 • Door het holle asgat kan de schijf gemakkelijk over en rond de as glijden zonder schade aan het schroefdraad
 • Voorzien van scherp slijpmiddel op basis van siliciumcarbide, dat is opgenomen in een non-woven nylon webstructuur
 • Hoge vervormbaarheid met minimale afbrokkeling
 • Bevat geen draadvezels
 • Ideaal voor het effectief verwijderen van roest en corrosie op remmen
 • Open webstructuur voorkomt vollopen voor een consistente snijwerking
 • Door het Roloc™-bevestigingssysteem kunt u schijven eenvoudig vervangen

De Scotch-Brite™ Roloc™ Brake Hub Cleaning Pro Disc is ontworpen voor het verwijderen van roest en corrosie van remnaven. Deze schijf is voorzien van slijpmiddel op basis van siliciumcarbide in een opnieuw ontwikkeld non-woven nylon webstructuur die makkelijk vervormbaar is, zeer sterk is en niet snel afbrokkelt.

"De juiste schijf voor de klus. Het reinigen van de rotor en de naaf van het remsysteem vermindert de kans op een foutieve uitlijning. Door proactief te zijn kunt u variabiliteit in de dikte van de schijf en een foutieve uitlijning voorkomen. Deze kunnen leiden tot vroegtijdige slijtage van het remblok en remproblemen zoals pulsatie van het rempedaal. Omdat corrosie een negatief effect heeft op de totale remprestaties, hebben we schoonmaakschijven voor de remnaaf ontwikkeld waarmee u op een snelle en effectieve manier roest kunt verwijderen van de rotor en de naaf. De Scotch-Brite™ Roloc™ Brake Hub Cleaning Pro Disc is ontwikkeld voor hoge prestaties en is uitgerust met een scherp slijpmiddel op basis van siliciumcarbide. De open webstructuur is bestand tegen vollopen, zodat roest en vuil de vezels niet verstoppen. Dit zorgt ervoor dat het slijpmiddel gedurende de hele levensduur van de schijf optimaal blijft snijden. Roloc™ maakt het bevestigen van gereedschap gemakkelijk. Deze schijf wordt geleverd met de meerwaarde van een Roloc™-bevestiging. Operators kunnen de schijf snel en gemakkelijk bevestigen aan een Roloc™-houder, die wordt gekoppeld aan het elektrisch gereedschap. Kort samengevat verhogen Roloc™-bevestigingssystemen de productiviteit doordat u de schijf razendsnel kunt bevestigen en koppelen aan het gereedschap."

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.