3M™ OrthoForm™ draadselectie

 • 3M ID B5005051013

OrthoForm I tapered (taps) draadvorm heeft de smalste inter-cuspidaat breedte en is geschikt voor patiënten met een smalle, spitse boogvorm.

De OrthoForm II Square (vierkant) anatomische draadvorm is ontworpen met het oog op de variabele dikte van de bracketbasis met een breed anterior gedeelte en een linguaal gekromd distaal gedeelte.

Bij behandeling met plaatsing- en retentieprocedures, beperkt de OrthoForm III ovoid (ovaal) boogvorm de post-treatment relaps tot een minimum.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • OrthoForm I tapered (taps) draadvorm heeft de smalste inter-cuspidaat breedte en is geschikt voor patiënten met een smalle, spitse boogvorm
 • De OrthoForm II Square (vierkant) anatomische draadvorm is ontworpen met het oog op de variabele dikte van de bracketbasis met een breed anterior gedeelte en een linguaal gekromd distaal gedeelte
 • Bij behandeling met plaatsing- en retentieprocedures, beperkt de OrthoForm III ovoid (ovaal) boogvorm de post-treatment relaps tot een minimum

3M biedt drie verschillende boogvormen (Taps, vierkant, ovaal), die tegemoetkomen aan de variaties in kromming en breedte voor behandeling volgens de MBT™ bracket methode.

Al meer dan een eeuw is er een continue zoektocht naar de ideale boogvorm voor de menselijke dentitie. Veranderingen van de boogvorm gedurende de behandeling kan leiden tot instabiliteit en zelfs tot relaps case, wat weer contraproductief kan zijn tijdens deze zoektocht naar de ideale boogvorm. Daarnaast is men er zich van bewust dat er van persoon tot persoon grote verschillen bestaan in kaakvormen. Vanuit dit perspectief heeft 3M Unitek drie verschillende boogvormen ontwikkeld.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.