3M™ Transbond™ Vochtongevoelige primer introductieset

 • 3M ID B5005051019

Vochttolerante primer

Compatibel met alle 3M lichtuithardende adhesieven

Transbond MIP kan worden gebruikt met Transbond™ XT en LR capsules, Transbond XT spuitjes en APC™ pre-coated brackets

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Vochttolerante primer
 • Compatibel met alle 3M lichtuithardende adhesieven
 • Transbond MIP kan worden gebruikt met Transbond™ XT en LR capsules, Transbond XT spuitjes en APC™ pre-coated brackets
 • Transbond MIP kan worden gebruikt met zowel Concise™ en Unite™ chemisch uithardende adhesieven als met Sondhi™ Rapid-Set indirect bonding adhesief

Introductieset Vochttolerante primer bindt in vocht (water of speeksel) zonder de hechtsterkte in gevaar te brengen, met een enkele laag over het gecontamineerde tandoppervlak bij gebruik met vochttolerante adhesieven.

Een enkele laag Transbond MIP is in een met water of speeksel bevochtigde omgeving al voldoende om een voorziening snel en zeker aan een geëtst tandoppervlak te hechten. Testen in laboratoria en klinische evaluaties hebben bewezen dat Transbond™ XT lichtuithardend adhesief in combinatie met Transbond MIP primer aanzienlijke hechtkracht geeft – in een vochtige omgeving net zo goed als in een droge, waar een conventionele primer is gebruikt. De combinatie van een eenvoudige techniek en effectieve resultaten maken dat Transbond MIP primer met Transbond™ XT lichtuithardend adhesief of het APC™ pre-coated brackets u kunnen helpen de benodigde tijd in de behandelstoel te bekorten en de efficiëntie in uw praktijk te verhogen. Vocht is u niet langer de baas.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.