3M™ Transbond™ Plus Lichtuithardende bandadhesief-kit

 • 3M ID B5005051021

Enkele pasta, geen mengadhesief

Snelle uithardingstijd van 20 seconden om het risico van vochtcontaminatie te reduceren

Een consistentere adhesiefprestatie

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Enkele pasta, geen mengadhesief
 • Snelle uithardingstijd van 20 seconden om het risico van vochtcontaminatie te reduceren
 • Een consistentere adhesiefprestatie
 • Meer efficiëntie in uw praktijk
 • Een kortere stoeltijd

3M™ Transbond™ Plus lichtuithardend bandadhesief is een enkele pasta waarbij mengen niet nodig is, met een snelle uithardingstijd van slechts 20 seconden, om het risico op contaminatie met vocht te verminderen.

We vereenvoudigen het banderingsproces door u een enkelvoudig pasta-bandadhesief te bieden. Transbond Plus lichtuithardend bandadhesief kan uw productiviteit verhogen door de stoeltijd te verkorten, terwijl afval wordt gereduceerd en een uitstekend bandresultaat wordt verkregen. Dit is ook in tal van andere opzichten een groot pluspunt. Omdat slechts één pasta wordt gebruikt, biedt het Transbond Plus lichtuithardend bandadhesief het belangrijke voordeel dat u geen materialen hoeft te mengen. Dit betekent minder schoonmaken, een betere prestatie van het adhesief, meer efficiëntie in uw praktijk en een kortere stoeltijd. De adhesiefset bevat vijf handige spuiten en 50 gehoekte punten voor eenmalig gebruik. In tegenstelling tot andere ontwerpen, brengen de Transbond Plus spuitpunten voor eenmalig gebruik het lichtuithardend adhesief direct op de band aan, zodat er minder afval is en er minder risico is voor kruiscontaminatie. De herkenbare blauwe kleur van Transbond Plus lichtuithardend bandadhesief is nog een slim voordeel. Zo kunt u het materiaal goed zien bij het verwerken ervan en bij het eventueel verwijderen van overtollig adhesief. Bij het verwijderen van de banden kunt u zien of er nog adhesief op de tanden zit. Dit is zowel voor uw medewerkers als voor uw patiënten gemakkelijker. Als u een uithardingslamp met groot vermogen gebruikt, zoals de Ortholux™ Led-uithardingslamp, bedraagt de uithardingstijd slechts 3 seconden per cusp voor een totaal van 12 seconden.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.