3M™ Victory Series™ Metalen Brackets

  • 3M ID B5005051040

Het Victory Series™ bracketsysteem is verkrijgbaar in een 24-karaats goudvergulde versie. Door de laag goud met een dikte van 300 micro-inches (ca. 0,0075 mm) ziet een Victory Series Gold voorziening er significant lichter uit dan een met titaannitride gecoate voorziening. Het Victory Series Gold systeem omvat brackets, draad en hulpmiddelen en biedt patiënten een alternatief dat esthetisch gezien beter is dan traditionele metalen brackets.

Victory Series brackets met een verticaal slot hebben alle voordelen van de gewone brackets uit de Victory Series, plus de voordelen van een verticaal slot. Het afgeschuinde verticaal slot vereenvoudigt het plaatsen en verwijderen van verschillende hulpmiddelen. Brackets voor premolaren, met een gingivale offset geven extra hechtkracht. De geïntegreerde kogelhaken op de cuspidaten en premolaren maken een gelijktijdig gebruik van verschillende hulpmiddelen mogelijk.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Het Victory Series™ bracketsysteem is verkrijgbaar in een 24-karaats goudvergulde versie. Door de laag goud met een dikte van 300 micro-inches (ca. 0,0075 mm) ziet een Victory Series Gold voorziening er significant lichter uit dan een met titaannitride gecoate voorziening. Het Victory Series Gold systeem omvat brackets, draad en hulpmiddelen en biedt patiënten een alternatief dat esthetisch gezien beter is dan traditionele metalen brackets
  • Victory Series brackets met een verticaal slot hebben alle voordelen van de gewone brackets uit de Victory Series, plus de voordelen van een verticaal slot. Het afgeschuinde verticaal slot vereenvoudigt het plaatsen en verwijderen van verschillende hulpmiddelen. Brackets voor premolaren, met een gingivale offset geven extra hechtkracht. De geïntegreerde kogelhaken op de cuspidaten en premolaren maken een gelijktijdig gebruik van verschillende hulpmiddelen mogelijk

Victory Series™ Brackets zijn de industriestandaard voor metalen brackets met bewezen kwaliteit met hoge hechtsterkte, en eenvoudige bracket plaatsing en ligatie.

De nieuwe standaard voor brackets, de Victory Series™ miniatuur metalen brackets bieden een hoge hechtsterkte, gemakkelijke ligering en een eenvoudig afleesbaar identificatiesysteem. Deze brackets zijn ontworpen met glad afgewerkte premolaar tie-wings die licht zijn verlengd en in gingivale richting enigszins weggedraaid van het element. Diepe tie-wing ondersnijdingen voor gemakkelijk en secuur inbindproces. Een innovatief pad design! Het innovatief ontwerp van de hechtbasis (meshgrootte 80), past zich aan aan de kromming van het element voor een maximaal contact en een sterke, consistente hechtkracht. Deze Victory Series bieden ook premolaar brackets met een gingivale offset. Het unieke ontwerp van de base geeft een grotere hechtbasis en afgeronde hoeken voor een betere aansluiting tussen basis en element, zodat de hechtkracht groter wordt.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


*3M Unitek version of this prescription. No endorsement by the Doctor is implied.