3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Abstract Earth

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Innovatieve architecturale afwerkingen voor het veranderen van interieurs

Verbouw bestaande interieurs zonder dat u het interieur hoeft te verwijderen

De Abstract Earth-serie heeft afwerkingen die een industriële en organische uitstraling combineren

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 240KB)

Selecteer productopties

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Innovatieve architecturale afwerkingen voor het veranderen van interieurs
 • Verbouw bestaande interieurs zonder dat u het interieur hoeft te verwijderen
 • De Abstract Earth-serie heeft afwerkingen die een industriële en organische uitstraling combineren
 • De geavanceerde ontwerpen en patronen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden
 • De 3M™ Comply™ -lijmtechnologie zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie
 • De drukgevoelige lijmlaag zorgt voor een goede hechting op tal van ondergronden
 • Eenvoudig te reinigen en kan snel worden gerepareerd als het beklad of beschadigd is

3M™ DI-NOC™ Abstract Earth Architectural Finishes zijn decoratieve folies ontworpen voor flexibele interieurdecoratie en -renovatie. Deze hoogwaardige folies bieden een vrijwel onbeperkte creatieve vrijheid en kunnen ter plaatse worden geïnstalleerd voor een kostenefficiënte renovatie. Met de 3M™ Comply™ Adhesive Technology is de bevestiging snel en eenvoudig op een reeks van ondergronden en is het gemakkelijk te onderhouden en te repareren in geval van slijtage of beschadiging.

Krijg meer creatieve vrijheid voor interieurarchitectonische toepassingen met 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Abstract Earth. De Abstract Earth-serie heeft afwerkingen die een industriële en organische uitstraling combineren, waarbij het uiterlijk van natuurlijke materialen wordt gecombineerd met metalen accenten. Deze innovatieve afwerkingen zijn ontworpen voor een flexibele inrichting en renovatie en leveren de look die u graag wilt, voor de prijs die binnen uw budget valt. De folies zijn geschikt voor installatie op diverse oppervlakken, waaronder muren, inrichtingen en meubels. Het flexibele montageproces maakt het mogelijk om ter plaatse te renoveren zonder dat oude inrichtingen of meubels hoeven te worden verwijderd. Dit betekent dat klanten tijdens renovatieperiodes langer open kunnen blijven, waardoor verstoring of verlies van inkomsten wordt voorkomen. Deze folies zijn voorzien van de 3M™ Comply™ -lijmtechnologie die luchtbellen nagenoeg elimineert, waardoor het applicatieproces wordt vereenvoudigd en versneld. De drukgevoelige lijm hecht krachtig op bijna alle ondergronden, waardoor designers en installateurs meer ontwerpvrijheid hebben. De folies zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden en kunnen snel worden gerepareerd als ze worden beklad of beschadigd.

Voorgestelde toepassingen
 • Renovatie van interieurs, zoals deuren, muren, liften, roltrappen, kolommen, leuningen, balies, werkoppervlakken, geldautomaten, bartafels en -stoelen, restaurants, bedrijfskantines en hotellobby's

Hulpmiddelen

Brochure DI-NOC™ (in Engels)

Brochures

(PDF , 772KB)

IB_DI-NOC_EU_R5.pdf

Instructies

(PDF , 521KB)

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.