3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Feather

Products
 • Innovatieve designafwerkingen voor het eenvoudig veranderen van interieurs
 • Renoveer bestaande interieurs zonder dat u spullen hoeft te verwijderen of verplaatsen
 • De Feather-familie is afgewerkt met de look en structuur van natuurlijk, geweven textiel.
 • De levensechte designs en structuren lijken sterk op natuurlijke materialen
 Meer...
Alle details tonen
Productkleur
Product_Color
Patroonnaam
Design_Pattern
Zie alle producten 
 Productkleur  Patroonnaam
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Afmetingen
1,22 m x 50 m, 1.22 m x 50 m
Discontinued_Product
false
Eigenschappen
Komt in aanmerking voor LEED-credits
Familie
Standaard, Weave
Patroonnaam
Metalen blad, Textiel
Patroonschaal
Small
Prestatieniveau
Premium
Productcode
FE-1729, FE-1730, FE-1731, FE-1964, FE-1966, FE-1967, FE-804, FE-805, FE-813
Productkleur
Zwart, Bruin, Grijs, Neutraal, Wit
Toepassingsmethode
Droog
Totale breedte (metrisch)
1219 mm, 1220 mm
Totale lengte (metrisch)
50 m
Zelfklevende eigenschappen
Ontluchting, Drukgevoelig
Details
 • Innovatieve designafwerkingen voor het eenvoudig veranderen van interieurs
 • Renoveer bestaande interieurs zonder dat u spullen hoeft te verwijderen of verplaatsen
 • De Feather-familie is afgewerkt met de look en structuur van natuurlijk, geweven textiel.
 • De levensechte designs en structuren lijken sterk op natuurlijke materialen
 • 3M™ Comply™ -lijmtechnologie zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie
 • De drukgevoelige lijmlaag zorgt voor een goede hechting op tal van ondergronden
 • Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden en kunnen snel worden gerepareerd als ze worden beklad of beschadigd.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Feather zijn zelfklevende decoratieve folies, die zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als natuurlijke materialen. Deze hoogwaardige decoratieve afwerkingen bieden een vrijwel onbeperkte creatieve vrijheid en kunnen ter plaatse worden geïnstalleerd voor kostenefficiënte renovatie en reparatie. Door de 3M™ Comply™ Adhesive Technology is de installatie snel en eenvoudig op bijna alle ondergronden. De folie is eenvoudig te reinigen en te repareren in geval van krassen of beschadigingen.

Krijg meer creatieve vrijheid voor architectonische interieurtoepassingen met 3M™ DI-NOC™ Feather Architectural Finishes. De Feather-serie is afgewerkt met de look en structuur van natuurlijk, geweven textiel. Deze innovatieve folies zien er modern uit en geven de natuurlijke look and feel die u wilt, voor de prijs die binnen uw budget past. De folies zijn geschikt voor installatie op diverse oppervlakken, waaronder muren, meubilair en accessoires. Het flexibele montageproces maakt het mogelijk om ter plaatse te renoveren zonder dat oude meubels of accessoires hoeven te worden verwijderd. Dit betekent dat klanten tijdens de renovatieperiode langer open kunnen blijven, waardoor vermindering of verlies van inkomsten wordt voorkomen. Deze folies zijn voorzien van de 3M™ Comply™ -lijmtechnologie die luchtbellen nagenoeg elimineert, waardoor het applicatieproces wordt vereenvoudigd en versneld. De drukgevoelige lijmlaag hecht sterk aan bijna alle ondergronden, waardoor klanten en designers meer ontwerpvrijheid krijgen. De folies zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden en kunnen snel worden gerepareerd als ze zijn bekrast of beschadigd.

Aanbevolen applicaties

 • Renovatie van aan slijtage onderhevige ruimtes, zoals deuren, muren, liften, laadliften, roltrappen, kolommen, leuningen, bureaus, balies, werkoppervlakken, geldautomaten, kassa's, bartafels en -stoelen, restaurants en bedrijfskantines en hotellobby's.
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.