3M™ Petrifilm™ Telplaatlezer Advanced

 • Artikelnummer 6557
 • 3M ID 7100219327

Geschikt voor het tellen van 10 3M™ Petrifilm™ Telplaten en 3M™ Petrifilm™ Staph Express-discs met behulp van geïntegreerde fixed artificial intelligence, voor een nauwkeurig resultaat.

Telt 3M™ Petrifilm™ Telplaten en 3M™ Petrifilm™ Staph Express-discs binnen zes seconden.

Inclusief 3M™ Petrifilm™ Telplaatmanager-software waarmee gebruikers ad-hocrapporten, terugkerende geplande rapporten en realtime gegevensdiagrammen kunnen maken. Rapporten kunnen trends laten zien en kunnen worden verrijkt met diagrammen (zoals staaf-, lijn-, en cirkeldiagrammen) en bedrijfslogo's.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Geschikt voor het tellen van 10 3M™ Petrifilm™ Telplaten en 3M™ Petrifilm™ Staph Express-discs met behulp van geïntegreerde fixed artificial intelligence, voor een nauwkeurig resultaat.
 • Telt 3M™ Petrifilm™ Telplaten en 3M™ Petrifilm™ Staph Express-discs binnen zes seconden.
 • Inclusief 3M™ Petrifilm™ Telplaatmanager-software waarmee gebruikers ad-hocrapporten, terugkerende geplande rapporten en realtime gegevensdiagrammen kunnen maken. Rapporten kunnen trends laten zien en kunnen worden verrijkt met diagrammen (zoals staaf-, lijn-, en cirkeldiagrammen) en bedrijfslogo's.
 • Leest 10 verschillende barcodes voor integratie in laboratoriumprocessen.

De 3M™ Petrifilm™ Telplaatlezer Advanced is een compact instrument dat het tellen van tien verschillende 3M™ Petrifilm™ Telplaten en 3M™ Petrifilm™ Staph Express-discs automatiseert om de productiviteit van uw laboratorium te vergroten en nauwkeurige, consistente metingen te waarborgen. De resultaten worden opgeslagen in de 3M™ Petrifilm™ Telplaatmanager-software voor gegevensanalyse.

De 3M™ Petrifilm™ Telplaatlezer Advanced is geschikt voor het tellen van tien verschillende 3M™ Petrifilm™ Telplaten: snelle algemene kiemtelplaten, snelle telplaten voor coliformen, snelle telplaten voor E. coli/coliformen, snelle telplaten voor gisten en schimmels, algemene kiemtelplaten, telplaten voor coliformen, telplaten voor enterobacteriën, telplaten voor E. coli//coliformen, Select-e.coli telplaten, Staph Express-telplaten en Staph Express-schijven.

Na incubatie plaatst u de 3M Petrifilm Telplaten in de 3M Petrifilm Telplaatlezer Advanced. Deze maakt van elke plaat een foto en telt met de geïntegreerde kunstmatige intelligentie binnen zes seconden het aantal kolonies. Elk 3M Petrifilm Telplaat artificial intelligence network is getraind op en gevalideerd met een breed scala aan voedselmatrices, om nauwkeurige plaattellingen te waarborgen.

De 3M™ Petrifilm™ Telplaat managersoftware maakt gebruik van een eenvoudige en overzichtelijke gebruikersinterface om de resultaten van de 3M Petrifilm Telplaten te verzamelen, op te slaan en te rapporteren. Het systeem herkent 10 verschillende barcodesymbolen, waardoor details zoals laborant, voedseltype en verdunning eenvoudig zijn te registreren, in plaats van handmatig. De resultaten kunnen geëxporteerd worden naar LIMS (laboratoriuminformatiemanagementsysteem) en andere rapportagesoftware. Bovendien kunnen gebruikers de resultaten via de 3M Petrifilm Telplaatmanager-software bekijken vanaf elke pc die verbonden is met het bedrijfsintranet.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.