1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
  4. Valbeveiliging
  5. Draagbare frames en draaiarmen
  6. 3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M100 masten met semivaste hoogte

3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M100 masten met semivaste hoogte

  • 3M ID 70804530197
Aantal gebruikers Eén
Maximale hoogte (metrisch) 8 m
Producttype Semi-Fixed Height Jib Mast
Gewichtscapaciteit (metrisch) 141 kg
Minimale hoogte (metrisch) 6 m

Specificaties

Details

Het 3M™ DBI-SALA® Flexiguard™ modulaire jibsysteem bestaat uit een modulaire set componenten die, wanneer ze correct zijn geconfigureerd, een uniek ankersysteem boven het hoofd vormen. De M100 mast met semivaste hoogte is gemaakt van staal met poedercoating. Dankzij het ontwerp met semivaste hoogte kan de hoogte van de jib in kleine stappen worden afgesteld, wat maximale flexibiliteit biedt tijdens de installatie.

Het 3M™ DBI SALA® Flexiguard™ modulaire jibsysteem bestaat uit een aantal modulaire componenten die op veel manieren kunnen worden geconfigureerd, zodat zeer draagbare en configureerbare ankeroplossingen boven het hoofd kunnen worden gecreëerd. Een combinatie van basis- en mastconstructies kan worden uitgewisseld met tal van accessoires voor een oplossing op maat voor een specifieke toepassing of omgeving. Er zijn belangrijke maatregelen genomen om een ontwerp te creëren met maximale draagbaarheid bij verschillende transportmethoden. Veel instelbare masthoogte-opties worden gecombineerd met verschillende cantileverafstanden en classificaties voor de gebruikerscapaciteit, zodat kan worden voldaan aan de unieke en wisselende vereisten van klanten.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M