1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
  4. Valbeveiliging
  5. Draagbare frames en draaiarmen
  6. 3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ zwenkwielenset voor vlakke oppervlakken

3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ zwenkwielenset voor vlakke oppervlakken

  • 3M ID 70804530502

Specificaties

Details

Het 3M™ DBI-SALA® Flexiguard™ modulaire jibsysteem bestaat uit een modulaire set componenten die, wanneer ze correct zijn geconfigureerd, een uniek ankersysteem boven het hoofd vormen. De zwenkwielen verbeteren de mobiliteit van het systeem, waardoor het hele systeem op gladde oppervlakken kan worden geplaatst, handmatig of met behulp van machines in gebieden met beperkte ruimte.

Het 3M™ DBI SALA® Flexiguard™ modulaire jibsysteem bestaat uit een aantal modulaire componenten die op veel manieren kunnen worden geconfigureerd, zodat zeer draagbare en configureerbare ankeroplossingen boven het hoofd kunnen worden gecreëerd. Een combinatie van basis- en mastconstructies kan worden uitgewisseld met tal van accessoires voor een oplossing op maat voor een specifieke toepassing of omgeving. Er zijn belangrijke maatregelen genomen om een ontwerp te creëren met maximale draagbaarheid bij verschillende transportmethoden. Veel instelbare masthoogte-opties worden gecombineerd met verschillende cantileverafstanden en classificaties voor de gebruikerscapaciteit, zodat kan worden voldaan aan de unieke en wisselende vereisten van klanten.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M