1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gezondheidszorg
 4. Patiëntbewaking
 5. Stethoscopen
 6. 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscoop

3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscoop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Maakt verbinding met Eko-software om geluidsgolven van het hart te visualiseren en te delen

Tot 40x versterking (op piekfrequentie, vs. analoge modus)

Actieve ruisonderdrukking vermindert ongewenste achtergrondgeluiden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Maakt verbinding met Eko-software om geluidsgolven van het hart te visualiseren en te delen
 • Tot 40x versterking (op piekfrequentie, vs. analoge modus)
 • Actieve ruisonderdrukking vermindert ongewenste achtergrondgeluiden
 • Schakel tussen de analoge en de versterkte luistermodus
 • Oordoppen met zachte afdichting leveren een uitstekende akoestische afdichting en een comfortabele pasvorm
 • Instelbaar dubbelzijdig roestvrijstalen borststuk met open of gesloten kelk
 • Geschikt voor gebruik bij volwassen en pediatrische patiënten
 • FDA-goedgekeurd en HIPAA-conform
Helderheid van een nieuw niveau.
De 3M™ Littmann® CORE Digitale stethoscoop biedt de uitstekende akoestiek, het comfort en de kwaliteit van een cardiologiestethoscoop van Littmann, aangevuld met krachtige digitale technologie. Functies zoals tot 40x versterking¹ en actieve ruisonderdrukking helpen je met meer zelfvertrouwen auscultaties uit te voeren. De 3M Littmann CORE stethoscoop maakt verbinding met Eko-software op een smartapparaat² voor het visualiseren, vastleggen en delen van gegevens.
Ga een stap verder in luisteren.
Met de door de FDA goedgekeurde 3M Littmann CORE stethoscoop kun je schakelen tussen analoog en versterkt luisteren, zodat je tijdens het onderzoek zelf bepaalt hoe je wilt luisteren. Dankzij de instelbare membraantechnologie (een uitvinding van 3M) kun je verschillende geluidsfrequenties horen door simpelweg de druk op het borststuk aan te passen. Bij plaatsing van het borststuk op de patiënt met lichte druk hoor je laagfrequente geluiden; een beetje meer druk zorgt voor de hoogfrequente geluiden. Zachte afdichtende oordoppen vormen zich naar het oor voor maximaal comfort en uitstekende blokkering van omgevingsgeluid.
De 3M Littmann CORE stethoscoop werkt met Eko-software op iOS- en Android-apparaten en biedt je daarmee een HIPAA-conforme manier om 15, 30, 60 of 120 seconden durende opnames op te slaan en te annoteren in een beveiligd dashboard. Leg een bibliotheek met hartgeluiden aan om het verloop van een ziekte te volgen of voor educatie en deel de opnames veilig met collega's.
De 3M Littmann CORE stethoscoop combineert het Eko CORE hulpstuk en de 3M Littmann Cardiology IV stethoscoop. Raadpleeg de respectievelijke gebruikershandleidingen voor gebruiksaanwijzing en richtlijnen voor deze producten.

¹40x versterking op grond van vergelijking van analoog versus elektronisch ondersteund luisteren met maximaal volume op de piekfrequentie (125 Hz).
²Smartapparaat niet inbegrepen

Specificaties

Hulpmiddelen