3M™ Instant Microbe Removing Wipes

  • 3M ID B5005257022

Vangt, houdt vast en verwijdert snel 99% van de microben, waaronder SARS-Cov-2*, om kruisbesmetting vrijwel volledig uit te sluiten (*gebaseerd op testen met alleen water van derde partijen)

Werkt met slechts enkel water - geen ontsmettingsmiddel, geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig

Gemakkelijk te gebruiken - verwijdert terwijl u veegt, geen wachttijd

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Vangt, houdt vast en verwijdert snel 99% van de microben, waaronder SARS-Cov-2*, om kruisbesmetting vrijwel volledig uit te sluiten (*gebaseerd op testen met alleen water van derde partijen)
  • Werkt met slechts enkel water - geen ontsmettingsmiddel, geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig
  • Gemakkelijk te gebruiken - verwijdert terwijl u veegt, geen wachttijd
  • Werkt ook met quat ontsmettingsmiddelen
  • Helpt afval te verminderen - hervulbare containers, als de doekjes opdrogen gewoon water toevoegen

3M™ Instant Microbe Removing Wipes zijn reinigingsdoekjes die microben opvangen, vasthouden en verwijderen om kruisbesmetting zo goed als uit te sluiten. Ze werken met enkel water en verwijderen microben onmiddellijk terwijl u veegt. Ze zijn perfect voor plaatsen waar veel mensen komen en die snel moeten worden schoongemaakt.

Vang, houd en verwijder microben met 3M™ Instant Microbe Removing Wipes. Onze reinigingsdoekjes verwijderen microben onmiddellijk van oppervlakken met slechts enkel water, waarbij de microben in het doekje worden gevangen om kruisbesmetting vrijwel volledig te voorkomen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en hebben geen wachttijd, waardoor ze ideaal zijn voor snel te reinigen oppervlakken. Ze zijn ook ontworpen om te werken met quat desinfectiemiddelen.

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M