3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal

  • Artikelnummer 31706
  • 3M ID 7100249317
  • UPC 00051131317062

Het 3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal is een stevig, lichtgewicht schuurmateriaalrek dat is ontworpen om gemakkelijk schijfrollen van 150 mm, 125 mm en 75 mm en velrollen af te rollen, op te hangen en te ordenen, zodat het heel eenvoudig is meerdere soorten schuurmaterialen te gebruiken.

Het kan worden bevestigd aan werkstations of compatibele stofafzuigwagens.

Het rek kan ook worden gebruikt als draagrek om verschillende schuurmiddelen direct naar de reparatie te brengen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Het 3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal is een stevig, lichtgewicht schuurmateriaalrek dat is ontworpen om gemakkelijk schijfrollen van 150 mm, 125 mm en 75 mm en velrollen af te rollen, op te hangen en te ordenen, zodat het heel eenvoudig is meerdere soorten schuurmaterialen te gebruiken
  • Het kan worden bevestigd aan werkstations of compatibele stofafzuigwagens
  • Het rek kan ook worden gebruikt als draagrek om verschillende schuurmiddelen direct naar de reparatie te brengen
  • Het is duurzaam door het gebruikt van sterk staaldraad en stevige buizen. De twee stalen buisassen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan rollen schuurschijven en schuurvellen
  • Gemaakt van staal voor duurzaamheid

Het 3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal is een stevig, lichtgewicht schuurmateriaalrek dat is ontwikkeld voor het afrollen, ophangen en ordenen van schijfrollen van verschillende afmetingen en voor vellenrollen. Dit stalen rek kan worden bevestigd aan een werkbank, een werkstation of compatibele stofafzuigwagens. Wanneer het rek niet is vastgezet kunnen technici hun schuurmaterialen direct naar de reparatie dragen aan het handvat.

Zorg dat uw meest gebruikte schuurmaterialen binnen handbereik zijn met het 3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal. De twee stalen assen houden vellenrollen of schijfrollen vast, waardoor het wisselen snel en gemakkelijk gaat. Het kan op werkstations of compatibele stofafzuigwagens worden gemonteerd. Ongemonteerd kan het worden gebruikt als draagrek om een selectie schuurmaterialen direct naar de reparatie te brengen. Het 3M™ Rek voor het ordenen van schuurmateriaal is gemaakt van sterk staaldraad en stevige buizen voor een lange levensduur.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Gerelateerde Producten

Merken 3M™
Producttype Rek
Toepassing Accessoires, Opslag, Organisatie/opslag, Schuren
Totale breedte (metrisch) 36.83 cm
Totale diepte (metrisch) 43.18 cm
Totale hoogte (metrisch) 55.88 cm
Totale lengte (metrisch) 55.88 cm