1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Lijm, afdichtmiddel en plamuur
 4. Flexibele lijmen
 5. Hot melt-lijmen
 6. 3M™ Smeltlijm 3792, LMQ, Transparant, 16 mm x 200 mm, 5 kg

3M™ Smeltlijm 3792, LMQ, Transparant, 16 mm x 200 mm, 5 kg

 • 3M ID 7000000880
 • UPC 50021200824543

Droogt transparant op voor een schoon voorkomen

Opentijd maakt verfijnen van aanbrenging en positionering mogelijk

3792: Transparant, universeel voor hout, stoffen, bekleding en andere lichtgewicht materialen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Droogt transparant op voor een schoon voorkomen
 • Opentijd maakt verfijnen van aanbrenging en positionering mogelijk
 • 3792: Transparant, universeel voor hout, stoffen, bekleding en andere lichtgewicht materialen
 • 3792LM: low melt-versie voor hittegevoelige oppervlakken zoals gecoat papier en winkeldisplays
 • Uitstekende 'bij-de-hand' lijmen voor winkeldisplays, verzegelen van dozen, meubelen, bekleding en houtbewerking

We hebben de 3M™ Smeltlijm 3792 vervaardigd met thermoplastische hars die voor 100% uit vaste stoffen bestaat. De lijm geeft een minimale geur af bij verwarming, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt ondersteund. Deze lijm biedt snelle en betrouwbare prestaties in combinatie met onze 3M™ Hot Melt-pistolen die zijn ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van applicatie met de hand.

Onze universele lijm biedt een opentijd van 40 - 50 seconden, zodat u voldoende tijd hebt voor positioneren en verfijnen van aanbrengen op hout, polyethyleen, polypropyleen, golfkartondozen en lichtgewicht ondergronden op meubelen, bekleding en novelty-artikelen. Dankzij de vrijwel directe hechting kunt u de productietijd verminderen voor het samenstellen van winkeldisplays, verbinden, bevestigen, vastzetten, repareren, ingieten, panelen hechten, draden bevestigen, bundelen, afdichten, inkapselen, verstevigen, schuim hechten en verpakking. We vervaardigen de 3M Hot Melt-lijm 3792 met 100% thermoplastische hars met 100% vaste stoffen voor gebruik met het 3M™ Scotch-Weld™ Hot Melt-pistool LT, LT Quadrack of EC, afhankelijk van de versie. De lijm geeft een minimale geur af bij verwarming, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt ondersteund. Deze thermoplastische lijm beschikt over uitstekende eigenschappen op het gebied van thermische schokken, hittebestendigheid, elektrische isolatie en is bovendien niet-corrosief. Over hot melt-lijmen Hot melt-lijmen/hete-lijmsticks hebben een relatief hoog smeltpunt dat ligt tussen ongeveer 121 – 196 °C (250 – 380 °F), afhankelijk van de formulering, en worden aangebracht met hot melt-pistolen (ook wel hete-lijmpistolen genoemd). Hot melt-lijmen bieden een vrijwel directe hechting tussen vele kunststoffen, papier en hout, maar wanneer de hechting opnieuw wordt verwarmd, zullen sommige soorten zachter worden waardoor de gehechte oppervlakken loskomen. Met de natuurlijke snelle werkwijze van hot melt-lijmen versnelt u de bewerkingen in verpakkings- en productieomgevingen. Low melt-lijmen/hete-lijmsticks hebben een relatief laag smeltpunt dat ligt tussen ongeveer 76 – 121 °C (170 – 250 °F), afhankelijk van de formulering, en worden aangebracht met lage-temperatuurpistolen (ook wel hete-lijmpistolen genoemd). Het voordeel van low melt-lijmen is dat hiermee hittegevoelige materialen als schuim en uiteenlopende kunststoffen kunnen worden gehecht. Ze bieden een vrijwel directe hechting, maar wanneer de hechting opnieuw wordt verwarmd, zullen sommige soorten zachter worden waardoor de gehechte oppervlakken loskomen. De agre

Voorgestelde toepassingen
 • Winkeldisplays
 • Verlijmen van panelen
 • Houtbewerking en meubelfabricage
 • Stoffering

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Formaat verpakking (metrisch) 5 kg
Gewichtspercentage vaste stoffen (bij benadering) 100 %
Hittebestendigheid 140 Degree Fahrenheit
Hittebestendigheid (Celsius) 60℃
Merken 3M™
Productvorm Staaf
Schuifsterkte 280 Pound_Per_Square_Inch, 350 Pound_Per_Square_Inch
Sectoren Houtbewerking, Industrie algemeen, Meubilair, Verpakking
Temperatuurinstelling voor het EC-hittepistool AED081
Toepassingsmethode Handpistolen, Spray
Totale breedte (metrisch) 15.9 mm
Totale lengte (metrisch) 0.2 m
Type Oppervlak Kunststof, Wood
Type lijm Ethyleenvinylacetaat
Vorm Vloeiende vloeistof