1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Scotch® Foto-elektrische scantape 7800

3M™ Scotch® Foto-elektrische scantape 7800

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Plakt op diverse oppervlakken

Nauwkeurige en betrouwbare foto-elektrische sortering

Zorgeloze prestaties

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Plakt op diverse oppervlakken
 • Nauwkeurige en betrouwbare foto-elektrische sortering
 • Zorgeloze prestaties
 • Geschikt voor hoge volumes

Scotch® Foto-elektrische scantape 7800 is een retroreflecterende tape met zichtbare lens en een drukgevoelige lijm die is ontworpen voor gebruik als vervangbare codemarkeringen in automatische magazijn- of transportbanden. Dit product biedt een uitzonderlijk contrast met zijn achtergrond voor verhoogde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en scherptediepte in foto-elektrische sorteer- en classificatiesystemen en kan worden gebruikt in een lijn met automatisch aanbrenggereedschap of met handdispensers voor identificatie of eenvoudige sortering van kartonnen verzendverpakkingen.

Scotch® Foto-elektrische scantape 7800 heeft een open, groothoekig, retroreflecterend systeem op basis van glazen bollen met een open folieoppervlak. Invallend licht wordt zilverwit en wordt teruggekaatst naar de lichtbron. Het retroreflecterende systeem wordt aangebracht op een zelfklevende papieren rug. De reflecterende folie kan handmatig of automatisch worden aangebracht. Vanwege de retroreflectie wordt een overeenkomstige puls door de geactiveerde lezer gezonden. Verschillende hoeken en afstanden ten opzichte van de lezer zijn mogelijk.