1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende transferfolies
 5. 3M™ Scotchlite™ Reflecterende transferfolie 8787

3M™ Scotchlite™ Reflecterende transferfolie 8787

3M ID 7000055767UPC 000511318859983M Artikelnummer 8787
 • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal overdag en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar
 • Zorgt voor goede zichtbaarheid overdag en 's nachts
 • Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Warmteoverdracht
Kledingtype
Niet-gereguleerde werkkleding
Kleur overdag
Fluorescerend limegeel
Merk
Scotchlite™
Merken
Scotchlite
Productserie
8787
Reflecterende kleur
Wit
Totale breedte (metrisch)
914,4 mm
Totale lengte (metrisch)
50 m
Verpakkingseenheid
1 rol per doos
Details
 • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal overdag en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar
 • Zorgt voor goede zichtbaarheid overdag en 's nachts
 • Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C

3M™ Scotchlite™ Citroengele reflecterende transferfolie 8787 met hoge reflectiewaarden voor materialen met gecombineerde eigenschappen en een goede bestendigheid tegen chemische stoffen voor zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires.

De 3M™ Scotchlite™ Citroengele reflecterende transferfolie 8787 op zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires, vergroot de zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht. Het materiaal licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager zich langs de kant van de weg bevindt. Hij bestaat uit blootliggende retroreflecterende glasbolletjes gelijmd op een polymeerlaag met een speciale hechtlaag. De transferfolie voldoet aan de vereisten van ISO 20471 en verbetert met zijn hoge reflectiewaarden de zichtbaarheid van mensen. De waarden overschrijden zelfs de minimale reflectiewaarden voor materialen met gecombineerde eigenschappen. Bovendien is het materiaal goed bestand tegen slijtage en chemische stoffen. De reflecterende transferfolie wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Daardoor biedt hij een beter draagcomfort en is hij ook geschikt voor kleding met membranen. Een ander voordeel: de folie is verkrijgbaar in verschillende breedten en kan worden aangepast door conversie. Dat betekent dat er eenvoudig verschillende individuele ontwerpen op kunnen worden geprint. Tegelijkertijd zijn de retroreflecterende eigenschappen niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dit betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd voor veel invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden. Tegelijk geeft de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.