3M™ Scotchlite™ Reflecterend weefsel 8912

Products
 • Reflecterend weefsel zorgt voor betere zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht
 • Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C
 • Zeer ruime ontwerpmogelijkheden door simpele vormen en individuele afwerking
 • Öko-Tex-gecertificeerd
 Meer...
Alle details tonen
Totale lengte (metrisch)
Overall_Length_Metric
Verpakkingseenheid
Pack_Quantity
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Zie alle producten 
 Totale lengte (metrisch), Verpakkingseenheid  Totale breedte (metrisch)
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Bevestigingswijze
Opnaaibaar
Gecertificeerde prestaties vereist
Oeko-Tex
Kledingtype
Consument, Hi-Vis kleding, Niet-gereguleerde werkkleding
Kleur overdag
Zilver
Materiaal
65% polyester, 35% katoen
Merk
Scotchlite™
Merken
Scotchlite
Productserie
8912
Reflecterende kleur
Wit
Totale breedte (metrisch)
1068 mm, 25,4 mm, 50,8 mm, 914,4 mm
Totale lengte (metrisch)
100 m, 200 m, 50 m
Verpakkingseenheid
1 rol per doos, 12 rollen per doos, 3 rollen per doos
Details
 • Reflecterend weefsel zorgt voor betere zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht
 • Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C
 • Zeer ruime ontwerpmogelijkheden door simpele vormen en individuele afwerking
 • Öko-Tex-gecertificeerd

3M™ Scotchlite™ Zilverkleurig reflecterend weefsel 8912 met hoge reflectiewaarden voor minder zwaar belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires.

Het 3M™ Scotchlite™ Zilverkleurige reflecterende weefsel 8912 op high-visibility kleding, zoals gering belaste werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires, vergroot de zichtbaarheid van de drager 's nachts of bij weinig licht. Het materiaal licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager zich langs de kant van de weg bevindt. Het bestaat uit blootliggende retroreflecterende glasbolletjes gelijmd op een duurzaam gemengd weefsel (65% polyester/35% katoen) met een hechtsysteem. Het reflecterende weefsel van 3M voldoet aan de vereisten van ISO 20471. Het overschrijdt ruimschoots de minimale reflectiewaarden die voor het hoogste prestatieniveau vereist zijn, en biedt daarmee een aanzienlijk betere zichtbaarheid. De folie biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor kleding met een hoge zichtbaarheid en werkkleding die extra duurzaam moet zijn voor het thuis wassen. Het reflecterende weefsel 8912 kan eenvoudig thuis in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60 °C (60 wasbeurten conform ISO 20471). Een ander voordeel: het materiaal is verkrijgbaar in verschillende breedten, er kan op worden geprint, het kan worden voorzien van borduurwerk, het kan in reliëf worden gemaakt en het kan worden gebruikt voor versieren of stempelen van onderdelen. Dit betekent dat individuele ontwerpen eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien zijn de retroreflecterende eigenschappen van het materiaal niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dit betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd voor veel invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden. Dankzij de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M heeft het materiaal ook een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Daardoor voelt het materiaal zacht aan en is het uitstekend om te dragen. Een pluspunt wat betreft veiligheid: het materiaal is Öko-Tex-gecertificeerd en bevat geen huidirriterende stoffen. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.