1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Compound en poetsmiddel
 4. Polijstpads voor motorkappen
 5. De 3M™ Finesse-it™ Natural polijstpad, 135 mm

De 3M™ Finesse-it™ Natural polijstpad, 135 mm

3M ID 7000000580UPC 00051144814718
 • Agressieve snijwerking
 • Dichte natuurlijke vezelstructuur die de contouren volgt voor een gelijkmatige finish
 • Agressieve snijwerking voor snelle verwijdering van oxidatie en krassen met minder warmteontwikkeling
 • Het 3M™ Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van schijven en pads mogelijk.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Functie-/bevestigingsstijl
Klittenband, polijstpads
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Kleur voorzijde
Wit
Materiaal
Wol
Productvorm
Opwrijfpad
Sectoren
AOEM, Lakvoorbereiding
Stapelhoogte (metrisch)
20 mm
Totale diameter (metrisch)
133,35 mm
Type
Regular
Vormtype
Wol
Details
 • Agressieve snijwerking
 • Dichte natuurlijke vezelstructuur die de contouren volgt voor een gelijkmatige finish
 • Agressieve snijwerking voor snelle verwijdering van oxidatie en krassen met minder warmteontwikkeling
 • Het 3M™ Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van schijven en pads mogelijk.

De 3M™ Finesse-it™ Natural polijstpad is gemaakt met speciaal geselecteerd lamswol dat op een lengte van 20 mm is getrimd voor een nog agressiever snijresultaat dan bij pads met langere vezels. Het natuurlijke leer op onze polijstpads houdt elke haar apart vast, voor nog minder losse vezels.

3M™ Finesse-it™ Natural polijstpad is ideaal voor het polijsten van OEM-lakken in de automobielindustrie en coatings in maritieme en lucht-/ruimtevaarttoepassingen. Combineer onze pads met onze Finesse-it polijstmiddelen om snel schuurkrassen, oxidatie en andere lakfouten te verwijderen. Voor een perfecte finish kan nog een laatste polijststap met een fijnere pad nodig zijn om alle wervelsporen volledig te verwijderen. Deze pads zijn voorzien van het 3M Hookit™ bevestigingssysteem voor het snel aanbrengen en verwijderen van pads en een stevige hechting tijdens het gebruik. Onze Hookit polijstpads kunnen snel en stevig worden bevestigd op roterende of excentrische gereedschappen met een steunpad met klittenband (apart bestellen), zijn gemakkelijk te verwijderen en te reinigen en kunnen gedurende de levensduur van de pad worden hergebruikt. Het finishresultaat is afhankelijk van het gebruikte polijstmiddel, het type coating en het gebruikte gereedschap. Wollen polijstpads zijn meestal agressiever en gemakkelijker in het gebruik dan schuimpads. Het snijoppervlak is groter dankzij het enorme aantal vezels. Deze wolvezels zorgen voor een snellere snijwerking dan bij schuimpads en houden het polijstmiddel vast, voor een gelijkmatige verspreiding over het materiaal terwijl de gebruiker minder kracht hoeft te zetten. De vacht zorgt ervoor dat de wollen pads soepel glijden en zich naar de contouren vormen, waardoor ze eenvoudiger te hanteren zijn dan schuimpads. Vanwege de effectieve snijwerking zijn wollen pads bij uitstek geschikt voor het verwijderen van schuurkrassen, bij voorkeur met roterende polijstgereedschappen. Afhankelijk van het type polijstmiddel, de gebruikte techniek, de samenstelling van de coating en het gebruikte gereedschap, kan na het polijsten met wol nog een vervolgstap met een schuimpad en polijstmiddel noodzakelijk zijn om sluiering en wervelsporen te verwijderen. 3M Finesse-it™ producten zijn specifiek ontworpen compounds en polijstmiddelen voor gebruik op OEM-lakken en reparatielakken. Ze verwijderen schuurkrassen en lakfouten op verschillende geverfde oppervlakken. 3M Finesse-it™ producten maken een integraal onderdeel uit van ons aanbevolen polijstsysteem voor reparatie van oppervlaktefouten in blanke lak, gelakt hout, composietmaterialen, gelcoats, poedercoating, industriële verf, acryl en glas.

Aanbevolen applicaties

 • Ideaal voor het polijsten van OEM-lakken in de automobielindustrie en coatings in maritieme en lucht-/ruimtevaarttoepassingen
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.