1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. handpads
 6. Scotch-Brite™ Light Cleansing handpad 7445, wit, 152 mm x 229 mm, S SFN

Scotch-Brite™ Light Cleansing handpad 7445, wit, 152 mm x 229 mm, S SFN

 • Artikelnummer 07445
 • 3M ID 7000000727
 • UPC 50048011169762,00048011169767,30048011169768

Ideaal voor reiniging van vinyl, porselein en andere gevoelige oppervlakken

Reining van mallen

Zeer mild schuurmiddel

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Ideaal voor reiniging van vinyl, porselein en andere gevoelige oppervlakken
 • Reining van mallen
 • Zeer mild schuurmiddel
 • Comfortabel product voor fijne afwerking
 • De prestaties zijn vergelijkbaar met staalwol grofte 0000 zonder roest of versplinteren
 • Werkt goed met vloeibare wasmiddelen
 • Kan gebruikt worden met de hand, met een handpadblok of op bepaalde type hand schuurmachines

Scotch-Brite™ Light Cleansing Hand Pad 7445 is het perfecte product wanneer u een zachte schuurmateriaal zoekt voor lichte reiniging of een fijne afwerking nodig heeft.

Gebruik de Scotch-Brite™ Handpad 7445 voor lichte reiniging voor het licht reinigen van roestvast staal, chroom of gelakte oppervlakken, het verwijderen van oneffenheden van wasmallen of het opwrijven van gelakt hout. Onze handpads zijn een mild schuurmateriaal, vervaardigd met een vervormbaar web en een fijn slijpmiddel dat perfect geschikt is voor situaties die een zachte aanpak vereisen voor lichte reiniging of een fijne finish. Gebruik de handpads met een vloeibaar reinigingsmiddel voor een zachte maar grondige reiniging van vuil of resten op kwetsbare oppervlakken zoals vinyl, porselein, glas en kunststof. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het licht reinigen van roestvast staal, chroom of gelakte oppervlakken, het verwijderen van oneffenheden van wasmallen of het opwrijven van gelakt hout. De pads zijn een handig alternatief voor staalwol en zijn ontworpen om schoner en langer te werken, met resultaten die vergelijkbaar zijn met staalwol graad 0000, minus de roest en kleine splinters. Scotch-Brite Handpads kunnen direct uit de doos met de hand worden gebruikt. Scotch-Brite is een uniek oppervlaktebewerkingsproduct met een schuurmateriaal in non-woven nylon vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal en vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.

Hulpmiddelen