1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Benodigdheden voor monstername
 5. Zakjes met bereide media
 6. 3M™ Enrichment Pouch met 225 mL Buffered Peptone Water Broth QEBPW225, 32 per doos

3M™ Enrichment Pouch met 225 mL Buffered Peptone Water Broth QEBPW225, 32 per doos

 • 3M ID 7000030308
 • UPC 50707387576184,00707387576189,30707387576180

Gammasterilisatie. Klaar voor gebruik.

De platte bodem zorgt ervoor dat de zak, zelfs geopend, zonder houder rechtop blijft staan.

Binder houdt de bovenkant open voor het gemakkelijk toevoegen van monsters en sluit de zak voor transport.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Gammasterilisatie. Klaar voor gebruik
 • De platte bodem zorgt ervoor dat de zak, zelfs geopend, zonder houder rechtop blijft staan
 • Binder houdt de bovenkant open voor het gemakkelijk toevoegen van monsters en sluit de zak voor transport
 • Zak van meerlaags polyester is prikbestendig
 • Houdbaarheid tot 2 jaar na de productiedatum zorgt voor langdurige bruikbaarheid

De 3M™ Enrichment Pouch met 225 ml gebufferd peptonwater Bouillon is een stevige monsterzak, ideaal voor monstervoorbereidingen en verrijkingsprocedures .

Deze zak is ontworpen om te voldoen aan de stringente laboratoriumeisen, hij is sterk genoeg om het monsterbereidingsproces en het behandelingsproces aan te kunnen, mechanisch mengen inbegrepen. De zak is vooraf afgemeten met 225 ml verrijkte bouillon en gebruiksklaar. Het is voldoende om een monster toe te voegen, het mengsel te homogeniseren, en vervolgens direct volgens het protocol in de incubator te plaatsen . Het materiaal is door gammastraling ontsmet om een maximale houdbaarheid te bieden. De platte bodem zorgt ervoor dat de zak zonder houder rechtop blijft staan, en het sluitsysteem zorgt ervoor dat de zak open blijft zodat de technicus beide handen vrij heeft. Het gebufferd peptonwater wordt als verdunner gebruikt voor het non-selectief verrijken van micro-organismen als de Salmonella of de E. coli soorten in voedsel- en omgevingsmonsters voordat een selectieve verrijking en isolement plaatsvinden. Deze verrijking in gebufferd peptonwater bevordert de resuscitatie van de micro-organismen die tijdens het productieproces beschadigd zijn geraakt.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.