1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Linnen schuurschijven
 6. 3M™ Wetordry™ Schuurschijf 281W, 203 mm, geen gaten, P500

3M™ Wetordry™ Schuurschijf 281W, 203 mm, geen gaten, P500

3M ID 7000045611UPC 00051144130856
 • Gebruik nat of droog op een elektrostatische verfprimer, gelcoat, metaal en hout
 • De stoffen rug biedt duurzaamheid bij met de hand of machinaal schuren
 • Krijg een consistente snede met bros aluminiumoxide mineraal
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en groftes
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Gewicht schutlaag
Gewichtsklasse YF
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Korrel
P500
Materiaal schutlaag
Vezel
Mogelijkheden
Oppervlaktevoorbereiding
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Totale diameter (metrisch)
203,2 mm
Details
 • Gebruik nat of droog op een elektrostatische verfprimer, gelcoat, metaal en hout
 • De stoffen rug biedt duurzaamheid bij met de hand of machinaal schuren
 • Krijg een consistente snede met bros aluminiumoxide mineraal
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en groftes

De 3M™ Wetordry™ Schuurschijf 281W bestaat uit een aluminiumoxide mineraal op een sterkte waterbestendige stoffen rug. Onze schijven bieden een superieure finish voor droge of natte toepassingen op allerlei ondergronden, zoals verf, primer, gelcoat, metaal en hout.

Voor slijpen, schuren en finishen gebruikt u de 3M™ Wetordry™ Schuurschijf 281W. Onze 281W Schijven leveren een superieure finish voor droge of natte toepassingen op allerlei ondergronden, zoals verf, primer, gelcoat, metaal en hout. Ze zijn gemaakt met een aluminiumoxide mineraal, dat een hoge snijsnelheid en een lange levensduur heeft. Het mineraal is een sterke, duurzame schuurkorrel. Het breekt zelf tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes verschijnen, terwijl traditionele schuurkorrels sneller bot worden. Aluminiumoxide is geschikt voor tal van materialen bij zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Door onze stoffen schijven met water te gebruiken kan de operator tijdens het finishen tegelijk delen van het werkstuk afspoelen. Dit voorkomt dat de schuurkorrels verstopt raken door stof en resten en zorgt ervoor dat de schijf snel blijft snijden. Gebruik de schijven droog voor finishen van metaal en gelcoats. Ze zijn ideaal voor elektrostatische verfprimers en hout, en in de scheepsbouwindustrie voor het schuren van oude finishes, glad maken van lak en oppervlaktewerk. De waterbestendige stoffen rug is geschikt voor natte en droge toepassingen. Ze zijn duurzaam en flexibel, waardoor deze schijven een goede keuze zijn voor metaalbewerking of voor zware materiaalafname bij hout. Deze toepassingen kunnen veel stof veroorzaken, waardoor de schuurkorrels verstopt raken en er een slechte werkomgeving ontstaat. U kunt dit beperken door te schuren met water zodat u tegelijk het stof afwast van het werkstuk en het schuuroppervlak.

Aanbevolen applicaties

 • Gebruik voor polijsten, schuren en finishen
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.