1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurwielen
 5. Wielen voor ontbramen en afwerken
 6. Scotch-Brite™ Clean & Strip Unitized wiel CS-UW, zwart, 76 mm x 12 mm x 6 mm, 7S XCRS

Scotch-Brite™ Clean & Strip Unitized wiel CS-UW, zwart, 76 mm x 12 mm x 6 mm, 7S XCRS

 • Artikelnummer 01009A
 • 3M-productnummer CS-UW
 • 3M ID 7000045856
 • UPC 50048011010095,00048011010090

Effectiever, soepeler en veiliger voor het verwijderen van coating en corrosie dan staalborstels

Extra grof mineraal en lage flexibiliteit bieden sterke snijkracht zonder beschadiging van het basismateriaal

Bereikt moeilijk te bereiken ruimtes

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Effectiever, soepeler en veiliger voor het verwijderen van coating en corrosie dan staalborstels
 • Extra grof mineraal en lage flexibiliteit bieden sterke snijkracht zonder beschadiging van het basismateriaal
 • Bereikt moeilijk te bereiken ruimtes
 • De robuuste, gelaagde, unitized constructie kan in wijzerzin of tegenwijzerzin gebruikt worden
 • Bestand tegen hitte en vollopen op zachte coatings, wat langdurige werking mogelijk maakt en een consistente coating-verwijdering garandeert gedurende de levensduur van het product

Scotch-Brite™ Clean and Strip Unitized wiel CS-UW is een hard, open wiel voor agressieve verwijdering van coating, het schoonmaken van lassen en het verwijderen van roest, verf en coating. Het gelaagde, duurzame unitized wiel met een zeer beperkte flexibiliteit werkt goed op draagbaar gereedschap en rechte slijpmachines om moeilijk te bereiken ruimtes te bereiken.

Gebruik het Scotch-Brite™ Clean and Strip unitized wiel om kalkaanslag, roest, oppervlakteverontreinigingen, lak en coatings effectief te verwijderen. Onze unitized wielen zijn ook geschikt voor het verwijderen van lasverkleuring en -spatten. De dichte, open webconstructie en agressieve eigenschappen zorgen voor een wiel dat soepel loopt en bestand is tegen vollopen, zelfs bij het verwijderen van zachte coatings. Deze unitized wielen zijn gevuld met schuurmineraal van siliciumcarbide, een synthetisch mineraal dat zeer scherp is en vaak wordt gebruikt voor toepassingen met weinig druk zoals lakvoorbereiding. Hoewel het sneller afbreekt dan aluminiumoxide, zorgt het voor een superieure finish. Ze werken goed met draagbaar gereedschap en rechte slijpers om krappe of smalle ruimtes te bereiken. Scotch-Brite™ Schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.