1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Telplaat en gedehydrateerde media
 5. Flessen met bereide media
 6. 3M™ Flip-Top Dilution Bottle with 90 mL Peptone Water Broth FTPW9066, 60 flesjes per doos

3M™ Flip-Top Dilution Bottle with 90 mL Peptone Water Broth FTPW9066, 60 flesjes per doos

3M ID 7100156115UPC 50707387785388
 • Klikdop is met één hand te openen en blijft geopend zodat een monster eenvoudig kan worden toegevoegd.
 • Voorgemengd peptonwater is klaar voor gebruik zonder dat verdere menging nodig is.
 • Ruime flesopening maken het eenvoudig om monster toe te voegen.
 • Lekbestendig flesje helpt lekkage te voorkomen tijdens verzending.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Inhoud
90 ml
Mediumtype
Peptonwaterbouillon
Merk
3M™
Productiesegment
Omgevingscontrole, Ophangen, Testen van verpakkingen & opslag, Nakoelen, Voorkoelen, Binnenkomst rauwe melk, Klaar-voor-gebruik, Klaar om te eten
Testtype
Omgeving, Voedsel en drank
Details
 • Klikdop is met één hand te openen en blijft geopend zodat een monster eenvoudig kan worden toegevoegd.
 • Voorgemengd peptonwater is klaar voor gebruik zonder dat verdere menging nodig is.
 • Ruime flesopening maken het eenvoudig om monster toe te voegen.
 • Lekbestendig flesje helpt lekkage te voorkomen tijdens verzending.
 • Houdbaarheid tot 2 jaar na de productiedatum zorgt voor langdurige bruikbaarheid.

3M™ Flip-Top Verdunningsflesje met 90 mL Peptone Water, een lekvrij kunstof cylinder met een flip open deksel dat goed sluit voor veilig transport en gebruik.

Kant-en-klaar peptonwater is een ideaal verdunningsmiddel voor voedings-, drank- en omgevingsmonsters. De oplossing is ontsmet met behulp van gammastraling voor een lange houdbaarheid. Het handige klikdopmodel zorgt voor een snel, gemakkelijk en betrouwbaar flesje voor monsterverwerking. Klikdoppen zijn met één hand te openen en de scharnierende dop blijft geopend zodat eenvoudig monster kan worden toegevoegd. Het vulvolume in combinatie met de eenvoudig te openen, lekbestendige klikdop is ideaal voor het verzamelen, toevoegen en veilig verzenden van monsters. De handige scharnierende dop blijft geopend voor het gemakkelijk toevoegen van monsters en de flesopening van 45 mm maakt pipetteren in en uit het flesje eenvoudig. Elk flesje is voorzien van een integriteitsverzegeling die garandeert dat het flesje niet eerder is geopend. Dit product wordt gemaakt in de VS en is ISO 9001:2008 gecertificeerd om de kwaliteit te garanderen. Het is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik. Peptonwater wordt gebruikt in voedselveiligheidstoepassingen om de aanwezigheid van Enterobacteriën, en met name E. coli, te detecteren in water- en voedselmonsters op basis van indolproductie. De stikstof, vitaminen, mineralen en aminozuren in de trypton bevorderen de groei. Daarnaast levert natriumchloride de essentiële elektrolyten voor transport en osmotisch evenwicht.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde producten
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.