1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Elektriciteit
 4. Verbindingen en accessoires
 5. Koudkrimp verbindingen
 6. 3M™ 94-AK 640-1/C QS200 Lijnverbindingsmof, 1 Aderig, 18/30 kV, 1x 120 - 300 mm², Schroefconnector

3M™ 94-AK 640-1/C QS200 Lijnverbindingsmof, 1 Aderig, 18/30 kV, 1x 120 - 300 mm², Schroefconnector

 • Artikelnummer 94-AK640-1/C
 • 3M ID 7000092417

Het veelzijdige ontwerp van de geprefabriceerde koude krimpverbindingsbehuizing uit één stuk maakt installatie op een breed scala aan kabelformaten en -typen mogelijk en een snelle en eenvoudige installatie bij temperaturen variërend van -20 °C tot +50 °C.

De geïntegreerde, halfgeleidende elektrode vormt een kooi van Faraday over de connector en elimineert het gebruik van tapes en het opvullen van lege ruimtes.

Soldeerloze aardverbinding door middel van koperen afschermingshuls en constante krachtveren.

Bekijk meer details
Spanning 36 kV
Aantal geleiders 1
Type mof Koudkrimp
Buitendiameter isolatie (metrisch) 54 mm
Maximale geleidermaat 300 mm²
Minimale geleidermaat 120 mm²

Details

Hoogtepunten
 • Het veelzijdige ontwerp van de geprefabriceerde koude krimpverbindingsbehuizing uit één stuk maakt installatie op een breed scala aan kabelformaten en -typen mogelijk en een snelle en eenvoudige installatie bij temperaturen variërend van -20 °C tot +50 °C
 • De geïntegreerde, halfgeleidende elektrode vormt een kooi van Faraday over de connector en elimineert het gebruik van tapes en het opvullen van lege ruimtes
 • Soldeerloze aardverbinding door middel van koperen afschermingshuls en constante krachtveren
 • Er is geen warmte of vlam nodig tijdens de installatie van het laslichaam
 • Geen speciaal gereedschap nodig voor installatie

3M™ Koudkrimp aftakkingskit QS200-serie voor middenspanningstoepassingen. De siliconen koudkrimpkous zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare verbinding voor middenspanningskabels.

De accessoires voor de 3M™ Koudkrimp aftakkingskit QS200-serie zijn ontwikkeld voor gebruik met het unieke koudkrimpsysteem. De producten worden voor-geëxpandeerd geleverd op een verwijderbare kern om ze efficiënt en eenvoudig te kunnen aanbrengen. Een regelaar voor elektrische velden en de kooi van Faraday die vooraf in de krimpkous zijn gemonteerd, zorgen voor een eenvoudige montage. Dankzij de specifieke eigenschappen van de siliconen krimpkous kunt u met deze krimpkous kabels met diverse doorsneden aansluiten. De 3M™ Aftakkingskits voor middenspanningstoepassingen zijn verkrijgbaar met en zonder mechanische connector. De 3M™ Koudkrimpaccessoires voor middenspanningstoepassingen zijn ontwikkeld voor een eenvoudige en betrouwbare verbinding van middenspanningskabels.

Typische Eigenschappen