1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Lamellenschijven
 6. 3M™ Lamellenschijf 566A, 125 mm, P120, Vlak, PN65040

3M™ Lamellenschijf 566A, 125 mm, P120, Vlak, PN65040

 • Artikelnummer PN65040
 • 3M-productnummer 566A
 • 3M ID 7000104474
 • UPC 05902658650406

Met lamellenschijven kunt u in één keer schuren en blenden, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Aluminium zirkonium slijpt zichzelf en zorgt voor een lange levensduur en meer snijvermogen dan aluminiumoxide, waardoor de vervangingskosten kunnen worden gereduceerd.

Sterke, Y-gewicht rug van polyesterkatoen biedt flexibiliteit en ondersteunt efficiëntie bij schuren en finishen met middelhoge tot hoge druk.

Bekijk meer details
Totale diameter (metrisch) 125 mm
Korrel 120
Schijftype Type 27
Asgat schroefdraadmaat 5/8"-11
Diameter asgat (metrisch) 22 mm

Details

Hoogtepunten
 • Met lamellenschijven kunt u in één keer schuren en blenden, waardoor u tijd en kosten bespaart
 • Aluminium zirkonium slijpt zichzelf en zorgt voor een lange levensduur en meer snijvermogen dan aluminiumoxide, waardoor de vervangingskosten kunnen worden gereduceerd
 • Sterke, Y-gewicht rug van polyesterkatoen biedt flexibiliteit en ondersteunt efficiëntie bij schuren en finishen met middelhoge tot hoge druk

3M™ Lamellenschijf 566A is een veelzijdige schijf voor metaalfabricage toepassingen waar meer duurzaamheid nodig is, voor het slijpen met middelhoge druk, voor het verwijderen van kleine lassen en voor het afwerken en het voorbereiden van een te bewerken oppervlak. Wanneer ze op de juiste haakse slijpmachine wordt gebruikt, is deze schijf een eenvoudig alternatief (één stap) voor bonded schijven en fiberschijven.

3M™ lamellenschijven 566A hebben een zelfslijpend alumina-zirkonia schuurmineraal, voor een langere levensduur en een krachtigere snijwerking dan slijpmiddel op basis van aluminiumoxide. U kunt onze 566A schijven op een haakse slijptol bevestigen om in één stap te slijpen en blenden. De stevige Y-gewicht polyesterrug biedt flexibiliteit en zorgt voor een snelle snijwerking bij het slijpen en finishen onder middelhoge tot hoge druk.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor het slijpen, finishen, verwijderen van kleine lasnaden en voorbehandelen van oppervlakken onder middelhoge druk

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.