1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. Handblokken
 6. Scotch-Brite™ Clean & Finish handpad 09446, 158 mm x 224 mm, Grof

Scotch-Brite™ Clean & Finish handpad 09446, 158 mm x 224 mm, Grof

Onderdeelnummer 094463M ID 7000109243
 • Voor universeel gebruik op hout en staal, reiningen en finishen
 • Buigzaam materiaal voor ongelijke oppervlakken
 • Geeft aan staalwol grade 3 gelijk krassen zonder het ongemak van splinters
 • Ideaal voor zowel schuren als voorbereiding op het aanbrengen van een coating
 Meer...
Alle details tonen

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details
 • Voor universeel gebruik op hout en staal, reiningen en finishen
 • Buigzaam materiaal voor ongelijke oppervlakken
 • Geeft aan staalwol grade 3 gelijk krassen zonder het ongemak van splinters
 • Ideaal voor zowel schuren als voorbereiding op het aanbrengen van een coating
 • Non-woven web voor het gebruik op hout of met een herbruikbare handpad

Scotch-Brite™ Clean and Finish Handpad 7446 bestaat uit een open en agressieve web voor doeltreffend manueel schuren, algemene reiniging, voorbereidingen en finishen. Het flexibele materiaal is zowel geschikt voor vlakke als onregelmatige contouren zonder dat daarbij de geometrie van het basismateriaal ingrijpend wordt veranderd. In tegenstelling tot producten van staalwol scheurt de handpad niet tijdens het gebruik, roest het niet na gebruik en laat het ook geen fijne metalen splinters achter.

De Scotch-Brite™ Handpad 7446 heeft een open, agressief web voor effectief blenden met de hand, algemene reiniging, voorbereidend werk en finishing. Onze handpads splinteren niet tijdens gebruik, roesten niet na gebruik en laten geen fijne metaalsplinters achter, in tegenstelling tot staalwol. Deze pads combineren volloopbestendigheid en gelijkmatig afslijten om gedurende hun hele levensduur een consistente snijsnelheid te bieden. Ze kunnen worden gebruikt voor nauwkeurige controle, met een handpadhouder voor een uniforme finishing, of op een vlakschuurmachine om grotere oppervlakken te bestrijken. Het gepatenteerde non-woven web bevat siliciumcarbide schuurmineraal, een synthetisch mineraal dat zeer scherp is en algemeen gebruikt wordt voor toepassingen met lage druk zoals lakvoorbereiding. Hoewel het sneller afbreekt dan aluminiumoxide, zorgt het voor een superieure finish. Scotch-Brite schuurmaterialen zijn unieke producten voor oppervlaktebewerking waarbij het schuurmateriaal is opgenomen in een non-woven vezellaag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.