1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Labels
  4. Labelmaterialen
  5. Label op rol
  6. 3M™ Polyester Tamper Indicating Label Materiaal 7866, Wit 1372 mm breed config rol

3M™ Polyester Tamper Indicating Label Materiaal 7866, Wit 1372 mm breed config rol

  • 3M ID 7100010005

Duurzame polyester drager met een topcoat ontwikkeld voor Thermal Transfer printer toepassingen

Niet verwijderbaar van de meeste oppervlakken

Sommige producten voldoen aan UL/CSA en kunnen bedrukt worden met flexografische- of zeefdrukprocessen, thermisch transfer, digitale, inktjet, laser of dot matrix printers.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Duurzame polyester drager met een topcoat ontwikkeld voor Thermal Transfer printer toepassingen
  • Niet verwijderbaar van de meeste oppervlakken
  • Sommige producten voldoen aan UL/CSA en kunnen bedrukt worden met flexografische- of zeefdrukprocessen, thermisch transfer, digitale, inktjet, laser of dot matrix printers
  • 91 g / m² verdichte glazen liner

3M™ Polyester Label Materiaal is een 0,05 mm glanzend wit polyester labelmateriaal ontwikkeld voor Thermal Transfer printer toepassingen

Heeft een uitstekende hechting op kunststoffen, metalen, geverfde metalen en poedercoatings op hoge en lage oppervlakte-energie. Is bestand tegen vernietiging. Ons labelmateriaal kan niet worden verwijderd en is ideaal voor thermisch transfer printen. Deze printtechnologie biedt uitstekende dekkracht in combinatie met de mogelijkheid van uniforme dekking van het oppervlak. Het maakt ook het individueel printen van barcodes met hoge dichtheid mogelijk buiten standaard labeltoepassingen. Als het eenmaal op de juiste manier is aangebracht, is het op de meeste oppervlakken niet mogelijk om deze voorraad polyurethaanlabels uit één stuk te verwijderen. Een 63 g / m² dubbelzijdige verdichte glazen voering zorgt voor een consistente stansvorm en de dubbelzijdige voering verbetert het doseergemak.