3M™ Water Filtration Cartridge, B145-CLS, 5629701

3M ID 7100037445UPC 04046719898282
 • Gebruiksvriendelijke, aanpasbare keuzeknop voor precisieblending met de koppen uit de 3M™ ScaleGard™ Blend Series
 • De nieuwste koolstofbloktechnologie biedt consistent Recipe Quality Water™
 • Vermindert calcium- en magnesiumionen die tot kalkafzetting in apparatuur leiden
 • Cartridges kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld met het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change)
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Capaciteit (metrisch)
2006 l
Debiet (metrisch)
1,9 Litre per minute
Drukbereik (metrisch)
172 - 862 kPa
Eenheden per doos
1
Filtertype
SQC filtersysteem
Maximale bedrijfstemperatuur (Celsius)
37,8 Degree Celsius
Merk
ScaleGard™
Micronage
0,5 Absolute, @ 95%
Productserie
Blend
Reductieclaims
Chloramine, Voorkomen van aanslag
Sectoren
Commercieel
Serie
ScaleGard™ Blend Series
Stromingssnelheid (l/min)
1,9 Litre per minute
Toepassing
Koffie- en verkoopautomaten, Espresso
Details
 • Gebruiksvriendelijke, aanpasbare keuzeknop voor precisieblending met de koppen uit de 3M™ ScaleGard™ Blend Series
 • De nieuwste koolstofbloktechnologie biedt consistent Recipe Quality Water™
 • Vermindert calcium- en magnesiumionen die tot kalkafzetting in apparatuur leiden
 • Cartridges kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld met het encapsulated cartridgesysteem met SQC (Sanitary Quick Change)

De 3M™ ScaleGard™ Blend Series cartridges voor reductie van hardheid en chloramine, Model B195H-CLS zijn filtercartridges met een viervoudige werking die zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke, aanpasbare keuzeknop voor precisieblending. Onze systemen voor ionenuitwisseling met een hoge capaciteit verminderen de bittere smaak van chloor en chloramine en helpen kalkafzetting te voorkomen.

De 3M™ ScaleGard™ Blend Series cartridges voor reductie van hardheid en chloramine, Model B195H-CLS verbeteren de smaak, verlagen de hardheid van het water en zorgen dat apparatuur efficiënt blijft werken. Onze cartridges zorgen voor een aangepaste waterkwaliteit die u zelf regelt door de gewenste hoeveelheid mineralen in te stellen voor Recipe Quality Water™. Ze verminderen de bittere smaak van chloor en chloramine en voorkomen kalkafzetting, zodat uw dranken uitstekend smaken. De 3M ScaleGard Blend Series beschermt tegen kalkafzetting, corrosie en chloorsmaak en -geur. Deze cartridges bieden ook bescherming tegen chloramine, dat schade aan apparatuur kan veroorzaken omdat het reageert met metaal, plastic en rubber. In de foodservicebranche, waar de concurrentie groot is, hebben productkwaliteit en -consistentie de hoogste prioriteit. Met een concurrerend en functioneel filter voor het verminderen van kalkafzetting en verontreinigingen beschermt u apparatuur zodat deze goed blijft werken en minder onverwacht onderhoud nodig heeft. Bovendien kunt u hiermee uw waterblending en de smaak van het water regelen om de klanttevredenheid te verbeteren.

Aanbevolen applicaties

 • Voor het verlagen van de hardheid van water en het voorkomen van chloor- en chloraminesmaak in koffie, espresso, verkoopapparaten, steamers en combi-ovens.
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.