1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Ademhalingsbescherming
 5. Herbruikbare maskers
 6. Maskers
 7. 3M™ Startersset herbruikbaar masker, A1P2 R-filter, maat M, 06967M

3M™ Startersset herbruikbaar masker, A1P2 R-filter, maat M, 06967M

 • Artikelnummer 06967
 • 3M-productnummer 06967-M
 • 3M ID 7100049929

Handige gebruiksklare set voor veelvoorkomende industriële toepassingen

Inclusief 1 x 3M™ herbruikbaar halfgelaatsmasker 06962

Inclusief 2 x 3M™ filters voor herbruikbare maskers, A1, 06911 en 2 x 3M™ filters, P2 06925

Bekijk meer details
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Details

Hoogtepunten
 • Handige gebruiksklare set voor veelvoorkomende industriële toepassingen
 • Inclusief 1 x 3M™ herbruikbaar halfgelaatsmasker 06962
 • Inclusief 2 x 3M™ filters voor herbruikbare maskers, A1, 06911 en 2 x 3M™ filters, P2 06925
 • Verkrijgbaar in de maten Medium en Large

3M™ Starterssets met herbruikbaar masker voor verfwerkzaamheden bieden een handige, gebruiksklare optie voor werknemers in verfwinkels en werknemers die schilderwerkzaamheden uitvoeren. Bevat een 3M™ lichtgewicht halfgelaatsmasker, gemaakt van een comfortabel elastomeer en heeft een bajonetachtig ontwerp met twee filters, een hoofdharnas en een gemakkelijk te bevestigen nekband. Verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende filteropties om aan al uw behoeften te voldoen. Geleverd in een handige, robuuste opbergdoos.

Voor handige, praktische ademhalingsbescherming tijdens een groot aantal industriële toepassingen gebruikt u de 3M™ starterssets met herbruikbaar masker. Ze zijn lichtgewicht, zuinig en gemakkelijk te hanteren, met een keuze uit allerlei filters die aan uw behoeften voldoen. Onze sets zijn ideaal voor veelvoorkomende toepassingen in verfwinkels en bevatten een halfgelaatsmasker en een set filters voor gebruiksklare bescherming bij een breed scala aan organische dampen en deeltjes. Het systeem met dubbele filter is ontworpen voor minimale ademweerstand en om het gewicht gelijkmatig en comfortabel te verdelen. Dankzij de bajonetsluiting kunt u eenvoudig filters op het masker aansluiten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.