3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring en Management Systeem LM1 ATP, 1 st

 • Artikelnummer LM1
 • 3M ID 7100067976
 • UPC 00707387772741

Herontwikkeld voor meer precisie en nauwkeurigheid

Eenvoudig in het gebruik en snelle resultaten

Robuust uitgevoerd voor productieomgevingen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Herontwikkeld voor meer precisie en nauwkeurigheid
 • Eenvoudig in het gebruik en snelle resultaten
 • Robuust uitgevoerd voor productieomgevingen

3M™ Clean-Trace™ luminometer is een eenvoudig, snel en betrouwbaar diagnostisch handinstrument, waarmee de effectiviteit van het schoonmaken kan worden gecontroleerd en waarmee gegevens voor latere analyse kunnen worden geregistreerd, opgeslagen en beheerd.

Het 3M™ Clean-Trace™ Hygiënecontrole- en Managementsysteem biedt professionals op het gebied van voedselveiligheid een compleet productsysteem bestaande uit een hand-luminometer, compatibele tests en een krachtig nieuw softwareplatform. Hiermee controleert u in een paar seconden of oppervlakken goed zijn schoongemaakt, kunt u op basis daarvan beslissingen nemen en komt u goed voor de dag bij audits. Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces. Als het gaat om hygiënecontrole, heeft u veel lijnen lopen - en accurate informatie is cruciaal. Niet alle systemen zijn hetzelfde. Houd de vaart erin met het 3M™ Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem, nu herontworpen en nog betrouwbaarder. Hiermee bereidt u zich snel voor op audits en zult u ze probleemloos doorlopen. Ontworpen om u gemoedsrust te bieden dankzij de verbeterde nauwkeurigheid en baanbrekende technologie. Het systeem wordt compleet met luminometer en software geleverd en wordt gebruikt met 3M™ Clean-Trace™ Surface ATP UXL100, 3M™ Clean-Trace™ Water Plus - Total ATP AQT200 en 3M™ Clean-Trace™ Water - Free ATP AQF100 voor het bepalen van het verontreinigingsniveau van monsters.Krachtig. Flexibel. Onmisbaar. De herontworpen 3M™ Clean-Trace™-luminometer biedt extra gebruiksgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. En met een hogere mate van reproduceerbaarheid en een lagere variabiliteit krijgt u de accurate resultaten waarop u kunt vertrouwen. De 3M™ Clean-Trace™-luminometer wordt geleverd met 3M™ Clean-Trace™ Hygiënecontrole- en managementsoftware met een nieuw, herontworpen dashboard waarmee u snel rapporten kunt maken, bewerken en opslaan. De gegevens worden verwerkt tot informatie die u helpt hoofdoorzaken van problemen vast te stellen en snel actie te ondernemen. Nu nog makkelijker in het gebruik en intuïtiever, met gemakkelijke draadloze en netwerkmogelijkheden. Zet uw data aan het werk zodat trends op de werkplek worden herkend. Optimaliseer de productiviteit en voeg waarde toe aan het proces.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.