1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Kantoorbenodigdheden
 4. Notitieblokken en notitiedispensers
 5. Post-it® Super Sticky Big Notes BN11-EU, Geel, 279 mm x 279 mm, 30 Vellen/Blok, 1 Blok/Verpakking

Post-it® Super Sticky Big Notes BN11-EU, Geel, 279 mm x 279 mm, 30 Vellen/Blok, 1 Blok/Verpakking

 • 3M ID 7100135782
 • UPC 00076308931971

Post-it® Super Sticky Big Notes zijn de draagbare oplossing om je gedachten vast te leggen op een groot oppervlak

Overal samenwerken en ideeën delen

Groot, 27,9 x 27,9 cm, maar toch makkelijk met je mee te nemen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Post-it® Super Sticky Big Notes zijn de draagbare oplossing om je gedachten vast te leggen op een groot oppervlak
 • Overal samenwerken en ideeën delen
 • Groot, 27,9 x 27,9 cm, maar toch makkelijk met je mee te nemen
 • Kleef en herkleef, verwijder ze zonder sporen
 • Verwijderen zonder sporen
 • Gebruik dit met Post-it®Notes om je grootse ideeën tot leven te wekken
 • Stop met het urenlang overschrijven van notities na een brainstormsessie; download de gratis Post-it® App. Je kunt je notities nu direct vastleggen en opslaan, zodat je ze snel met je team kunt delen zonder dat je eerst een verslag hoeft te maken

Denk groot. Post-it®Post-it® Super Sticky Big Notes zijn extra grote Post-it® Sticky Notes ontworpen om teams te helpen oplossingen te vinden voor elke uitdaging – samen. Ze hebben een afmeting van 27,9 x 27,9 cm en zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat bestendig is tegen doorlekken. Ze plakken betrouwbaar op tal van ondergronden zonder die te beschadigen. 30 zelfklevende vellen per blok.

Versterk je productiviteit en breng je ideeën tot leven met Post-it®Super Sticky Big Notes. Deze extra grote sticky notes zijn van dezelfde hoge kwaliteit Post-it®Sticky Notes waar je van houdt, maar drie en een half keer groter. Ze zijn een hulpmiddel voor teams om samen te werken, perfect om je te helpen samen oplossingen te vinden. Deze kleurrijke big sticky notes zijn ontworpen om jou en je team te helpen creatieve oplossingen te vinden voor elke uitdaging. Perfect om te plakken op gladde verticale en horizontale oppervlakken, ze kunnen je gedachten vastleggen en je ideeën visualiseren zodat het hele team ze kan zien. Met deze grote sticky notes kun je gaan brainstormen, bedrijfsplannen ontwikkelen of bijhouden of een voorsprong nemen op de training. Ze zijn geweldig voor het opzetten en ontwikkelen van je eigen Kanban-borden, SWOT-analyses en storyboards, zodat jij en je team zich het proces stap voor stap kunnen voorstellen. Ze zijn een geweldige middelgrote oplossing tussen Post-it® Meeting Charts en Meeting Notes, met de ruimte om je ideeën tot leven te laten komen. Elke Post-it® Super Sticky Big Note heeft een afmeting van 27,9 x 27,9 cm en elke pad heeft 30 zelfklevende vellen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat bestand is tegen het doorlekken van markers, dus er is geen risico op vlekken op wanden of verspilde vellen. Combineer je Post-it® Super Sticky Big Notes samen met Post-it® Meeting Charts en Post-it® Dry Erase folie en creëer daarmee je eigen ruimte om in samen te werken, met de vrijheid om ideeën te verwijderen, vervangen of verplaatsen. Inspireer je team met Teamwork Tools van Post-it® ons merk. Download de gratis Post-it® App om notities direct vast te leggen en op te slaan, zodat je ze snel kunt delen met het team zonder eerst een verslag te moeten maken.

Specificaties