3M™ Elektrisch geleidende dubbelzijdige tape 9711S, 100 mm x 10 m

  • 3M ID 7100183345

XYZ-geleiding via de lijm

Uitstekende vervormbaarheid en snelle hechting

Goede EMI-afscherming bij ruimte in hechtlijn

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 223KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • XYZ-geleiding via de lijm
  • Uitstekende vervormbaarheid en snelle hechting
  • Goede EMI-afscherming bij ruimte in hechtlijn
  • Dikkere constructie vormt zich naar onregelmatige oppervlakken
  • Verbeterd elektrisch contact voor kleine oppervlakken
  • Goede hantering en verwerkbaarheid
  • Andere dikten mogelijk verkrijgbaar op aanvraag

3M™ Elektrisch geleidende transfertape 9711S is een elektrische geleidende, drukgevoelige tape. Deze dubbelzijdige tape heeft een nikkel/koper gecoate geleidende geweven stoffen drager. Ontworpen voor EMI-afscherming en aardingstoepassingen, waardoor apparaten kunnen voldoen aan elektromagnetische compatibiliteitsvereisten.

3M™ Elektrisch geleidende transfertape 9711S heeft een zeer hoge elektrische geleidbaarheid, wat een lage weerstand biedt voor kleine contactgebieden en hoge frequenties. Deze tape heeft een hoge hechting en behoudt in de loop van de tijd een lage weerstand, wat een uitstekende betrouwbaarheid biedt in veeleisende omgevingsomstandigheden. Deze tape biedt robuuste bescherming tegen EMI in een reeks marktsegmenten, zoals consumentenelektronica, automobielindustrie, medische apparatuur, communicatie-infrastructuur en elektronica voor lucht- en ruimtevaart en defensie.


Aanbevolen toepassingen:
Aarding van PCB/flex/chassis
Afscherming van lijnopeningen
EMI-schild- en pakkingbevestiging
Elektrostatische ontlading (ESD)
Passief intermodulatie (PIM) beheer


Van eenvoudige tot complexe ontwerpen, onze familie van afschermings- en aardingsoplossingen biedt bescherming tegen EMI. Onze oplossingen bieden uitstekende hechting op allerlei ondergronden, waaronder metalen en kunststoffen. Deze tapes zijn gemakkelijk aan te brengen met lage druk zonder hitte, waardoor de productiviteit toeneemt. We hebben meerdere diktes beschikbaar om zelfs aan de meest beperkte ruimte en complexe ontwerpvereisten te voldoen.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M