3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ zelfintrekbare reddingslijn, dubbellijns, singelband, 3101298, 1,94 m

 • 3M-productnummer 3101298
 • 3M ID 70007444071

Extreem compacte, lichtgewicht, dubbellijns, zelfintrekbare reddingslijn voor het werken op hoogte

Remsysteem met slimme activering treedt reeds in werking bij een val van 1,2 m (4 ft) - tot 4 m (13 ft) minder dan bij vallijnen

Lichtgewicht snelkoppelingssysteem versnelt het vastmaken en loskoppelen met wel 60%

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Extreem compacte, lichtgewicht, dubbellijns, zelfintrekbare reddingslijn voor het werken op hoogte
 • Remsysteem met slimme activering treedt reeds in werking bij een val van 1,2 m (4 ft) - tot 4 m (13 ft) minder dan bij vallijnen
 • Lichtgewicht snelkoppelingssysteem versnelt het vastmaken en loskoppelen met wel 60%
 • Duurzame schokdemper van nitrilrubber is ontworpen om 4 keer langer mee te gaan dan de vorige versie
 • De geringere grootte van de schokdemper is gebruikersvriendelijker en handiger vergeleken met de vorige versie
 • Reddingslijn van 19 mm (3/4") singelband van Dyneema® vezels en polyester
 • AAF (gemiddelde valstopkracht) van 400 daN & MAF (maximale valstopkracht) van 600 daN
 • 140 kg draagcapaciteit
 • Uitgerust met 3M™ Connected Safety ID (CSID), een voorgeprogrammeerde RFID-tag waarmee het materiaal gemakkelijker kan worden gevolgd en beheerd met behulp van de 3M™ Inspection and Asset Management System (systeem beschikbaar op abonnementsbasis)

De 3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ zelfintrekbare reddingslijn 3101298 is gemaakt van 19 mm (3/4") van Dyneema® vezels en polyester. Onze 1,8 m dubbellijns reddingslijn heeft uiteinden met een aluminium bewapeningshaak, een snelkoppeling voor bevestiging aan het harnas en een remsysteem met slimme activering.

Met de 3M™ DBI SALA® Nano Lok™ zelfintrekbare reddingslijn, 3101298, combineert u een lichtgewicht ontwerp met industriële sterkte, duurzaamheid en functionaliteit. Comfort en veiligheid hadden de hoogste prioriteit bij het ontwerp van het product, om u te beschermen bij werk op hoogte. Onze 1,8 m dubbellijns reddingslijn is licht van gewicht, maar rijk aan functies. Dankzij het uiterst compacte ontwerp draagt u de lijn vrijwel onmerkbaar op uw rug. Daarbij hindert deze vallijnvervanging u niet bij uw werkzaamheden. Het Nano Lok remsysteem met slimme activering treedt reeds bij een val van 1,2 m (4 ft) in werking, en biedt met een AAF (gemiddelde valstopkracht) van 400 daN en een MAF (maximale valstopkracht) van 600 daN ook op lagere hoogtes een uitstekende bescherming. Door de consistente spanning van de reddingslijn hoeft u de lijn niet telkens mee te slepen, slijt deze minder gauw en loopt u minder risico om erover te struikelen. Dankzij het lichtgewicht snelkoppelingssysteem kunt u de lijn tot wel 60% sneller vastmaken en loskoppelen. De reddingslijn heeft uiteinden met een aluminium bewapeningshaak en een snelkoppeling voor bevestiging aan het harnas, en is vervaardigd van 19 mm (3/4") singelband van Dyneema® vezels en polyester. De duurzame schokdemper van nitrilrubber is ontworpen om 4 keer langer mee te gaan dan vorige versies, en de geringere grootte van de schokdemper maakt deze gebruiksvriendelijker.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.