1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Valbeveiliging
 5. Karabijnhaken
 6. 3M™ Protecta® Zelfborgende karabijnhaak, 18 mm opening AJ514

3M™ Protecta® Zelfborgende karabijnhaak, 18 mm opening AJ514

 • 3M-productnummer 2199869
 • 3M ID 70007901328

Automatisch sluiten en vergrendelen van de haak, ideaal voor regelmatig gebruik gedurende de werkdag

CE-gecertificeerd conform EN362

Corrosiebestendig

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Automatisch sluiten en vergrendelen van de haak, ideaal voor regelmatig gebruik gedurende de werkdag
 • CE-gecertificeerd conform EN362
 • Corrosiebestendig
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Gebruiksvriendelijk en compact ontwerp

Door het automatisch sluiten en vergrendelen van de Protecta® Zelfborgende karabijnhaak is dit de ideale keuze als de gebruiker de koppeling tijdens zijn werk meerdere malen met openen en sluiten. Snel en eenvoudig met één hand te openen.

Onze verankeringskoppelingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor hoge sterkte en duurzaamheid, zodat ze geschikt zijn voor gebruik onder zelfs de zwaarste omstandigheden. Verankeringskoppelingen zijn een essentieel onderdeel van een valbeveiligingssysteem omdat deze het systeem van de gebruiker veilig aan de verankering bevestigen. Het type verankering dat u kiest, is afhankelijk van het soort werk dat wordt uitgevoerd. Verankeringen worden gekozen op basis van het materiaal waarin ze worden bevestigd (algemeen/universeel staal, beton, dak of speciale categorie), ongeacht of deze vast of mobiel zijn en of ze permanent of draagbaar zijn. 3M biedt verschillende aanhaakmogelijkheden die worden gebruikt als verbindingselementen voor verschillende segmenten van een persoonlijk valstopsysteem, geschikt voor de meeste werkzaamheden op hoogte. De karabijnhaken zijn ontworpen voor eenvoudige bediening en vormen een veilig sluitsysteem met dubbele vergrendeling om te voorkomen dat de haak per ongeluk wordt geopend.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor gebruik bij alle werkzaamheden op hoogte

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M