1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
  4. Allergeentests
  5. 3M™ Snelle eiwitproteïneset L25EGG, 25 tests/set

3M™ Snelle eiwitproteïneset L25EGG, 25 tests/set

  • 3M ID 7100151305
  • UPC 00707387784843

Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster.

Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen.

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster
  • Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen
  • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren
  • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters

De 3M™ Snelle eiwitproteïneset is bestemd voor het controleren op de aanwezigheid van eiwitproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Snelle eiwitproteïneset maakt gebruik van laterale doorstroming (lateral flow device – LFD), wat een immunochromatografische testmethode is die gebruikmaakt van antilichamen die specifiek zijn voor de detectie van eiwitproteïnen. Positieve resultaten worden weergegeven door de aanwezigheid van drie lijnen: een controlelijn, een markeerlijn en een testlijn, als de eiwitproteïne aanwezig is in een reeks concentraties van een lager niveau van 0,5 ppm en een hoger niveau van ongeveer 10 mg/ml eiwitproteïne in een zoutoplossing (0,9% natriumchloride). Deze grenswaarden kunnen variëren afhankelijk van de geteste matrix. Monsters die meer dan 10% eiwit bevatten, kunnen resulteren in een ongeldige test, wat wordt aangeduid door afwezigheid van de markeerlijn en/of testlijn.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M