1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
  4. Allergeentests
  5. 3M™ Snelle vollekoemelkproteïneset L25MLK, 25 tests/set

3M™ Snelle vollekoemelkproteïneset L25MLK, 25 tests/set

  • 3M ID 7100151320
  • UPC 00707387784898

Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster.

Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen.

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster
  • Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen
  • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren
  • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters

De 3M™ Snelle koemelkproteïneset is bestemd voor het controleren op de aanwezigheid van koemelkproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Snelle Snelle koemelkproteïneset maakt gebruik van laterale doorstroming (lateral flow device – LFD), een immunochromatografische testmethode die gebruikmaakt van antilichamen specifiek voor de detectie van koemelkproteïnen. Positieve resultaten worden weergegeven door de aanwezigheid van drie lijnen: een controlelijn, een markeerlijn en een testlijn, als melkproteïne aanwezig is gelijk aan of hoger dan 3 ppm voor grondstoffen, bewerkte voedingsproducten en CIP of spoelwateroplossing, en boven 2.5 μg/mL per 100 cm2 voor oppervlakken. Deze grenswaarden kunnen variëren afhankelijk van de geteste matrix. Monsters die meer dan 3% melk bevatten, kunnen resulteren in een ongeldige test, wat wordt aangeduid door afwezigheid van de markeerlijn en/of testlijn. De dynamische range van de 3M Snelle koemelkproteïneset is aangetoond op 1.25 ppm en 100,000 ppm van koemelk. De hoogst grenswaarde is aangetoond op ongeveer 1.5 mg/mL of NISTa 1549 in gedistilleerd water.

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M