1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
  4. Allergeentests
  5. 3M™ Sesamzaadproteïne ELISA-set E96SES, 96 wells/set

3M™ Sesamzaadproteïne ELISA-set E96SES, 96 wells/set

  • 3M ID 7100151350
  • UPC 00707387785079

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene doelproteïnen te detecteren.

De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters.

Een universeel extractieprotocol stroomlijnt het testen voor meerdere analyten, en dat bespaart u reagentia en kostbare tijd.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene doelproteïnen te detecteren
  • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters
  • Een universeel extractieprotocol stroomlijnt het testen voor meerdere analyten, en dat bespaart u reagentia en kostbare tijd

De 3M™ Sesamzaadproteïne ELISA-set is bestemd voor de detectie van sesamzaadproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Sesamzaadproteïne ELISA-set maakt gebruik van een sandwich-ELISA. De in het monster aanwezige sesamzaadproteïnen reageren met het anti-sesamzaad antilichaam dat is geabsorbeerd op het oppervlak van polystyreen microtiterwells. Na het via wassen verwijderen van de ongebonden proteïnen worden anti-sesamzaad antilichamen toegevoegd die zijn verbonden met mierikswortelperoxidase (HRP). Deze via enzymen gelabelde antilichamen vormen complexen met de eerder gebonden sesamzaadproteïne. Na een tweede wasfase wordt het aan de immunosorbent gebonden enzym gedetecteerd door de toevoeging van een chromogeen substraat, te weten 3,3’,5,5’-tetramethylbenzidine (TMB). De kleurverandering van deze enzymatische reactie varieert rechtstreeks met de concentratie sesamzaadproteïne in het geteste monster. Daardoor is de absorbantie bij 450 nm een maat voor de concentratie sesamzaadproteïne in het testmonster. De hoeveelheid sesamzaadproteïne in het testmonster kan geëxtrapoleerd worden uit de standaardkromme die is opgesteld uit standaarden ven bekende concentraties en wordt aangepast om rekening te houden met de verdunning van het monster.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M