1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
  4. Allergeentests
  5. 3M™ Weekdierproteïne ELISA-set E96MOL, 96 wells/set

3M™ Weekdierproteïne ELISA-set E96MOL, 96 wells/set

  • 3M ID 7100151304
  • UPC 00707387785178

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene doelproteïnen te detecteren.

De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters.

Een universeel extractieprotocol stroomlijnt het testen voor meerdere analyten, en dat bespaart u reagentia en kostbare tijd.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
  • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene doelproteïnen te detecteren
  • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters
  • Een universeel extractieprotocol stroomlijnt het testen voor meerdere analyten, en dat bespaart u reagentia en kostbare tijd

De 3M™ Weekdierproteïne ELISA-set is bestemd voor de detectie van weekdierproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Weekdierproteïne ELISA-set maakt gebruik van een sandwich-ELISA. De in het monster aanwezige weekdierproteïnen reageren met het anti-weekdier antilichaam dat is geabsorbeerd op het oppervlak van polystyreen microtiterwells. Na het via wassen verwijderen van de ongebonden proteïnen worden anti-weekdier antilichamen toegevoegd die zijn verbonden met mierikswortelperoxidase (HRP). Deze via enzymen gelabelde antilichamen vormen complexen met de eerder gebonden weekdierproteïne. Na een tweede wasfase wordt het aan de immunosorbent gebonden enzym gedetecteerd door de toevoeging van een chromogeen substraat, te weten 3,3’,5,5’-tetramethylbenzidine (TMB). De kleurverandering van deze enzymatische reactie varieert rechtstreeks met de concentratie weekdierproteïne in het geteste monster. Daardoor is de absorbantie bij 450 nm een maat voor de concentratie weekdierproteïne in het testmonster. De hoeveelheid weekdierproteïne in het testmonster kan geëxtrapoleerd worden uit de standaardkromme die is opgesteld uit standaarden ven bekende concentraties en wordt aangepast om rekening te houden met de verdunning van het monster.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M