1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Allergeentests
 5. 3M™ Snelle glutenproteïneset L25GLU, 25 tests/set

3M™ Snelle glutenproteïneset L25GLU, 25 tests/set

 • 3M ID 7100151306
 • UPC 00707387784867

Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster.

Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen.

Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Resultaten zijn zichtbaar na 11 ±1 minuut na aanbrengen van het monster
 • Snelle, kwalitatieve immunochromatografische laterale doorstromingstestcassettes, ontworpen voor de detectie van allergene voedselproteïnen
 • Ontworpen om zowel bewerkte als onbewerkte allergene proteïnen te detecteren
 • De test is geschikt voor omgevingsmonsters, CIP-spoelwater en voedingsmonsters

De 3M™ Snelle glutenproteïneset is bestemd voor het controleren op de aanwezigheid van glutenproteïnen in clean-in-place (CIP) laatste spoelwater, omgevingsmonsters, voedselingrediënten en bewerkte voedingsproducten.

De 3M Snelle glutenproteïneset maakt gebruik van laterale doorstroming (lateral flow device – LFD), wat een immunochromatografische testmethode is die gebruikmaakt van een antilichaam met meerdere klonen dat specifiek is voor de detectie van gliadine in tarwe‑, rogge‑ (secalinen) en gerstproteïnen (hordeïnen) en dat heeft aangetoond geen kruisreactie te veroorzaken met andere cultuurvariëteiten met inbegrip van haver (aveninen). Positieve resultaten worden weergegeven door de aanwezigheid van twee lijnen: de testlijn en de controlelijn, als het gluten aanwezig is in een concentratie van 5 ppm of meer voor rauwe voedingsingrediënten, bewerkte voedingsproducten en CIP‑ of spoelwateroplossing, en van meer dan 5 μg/ml per 100 cm² voor oppervlakken. Deze grenswaarden kunnen variëren afhankelijk van de matrix. Aangetoond is dat het dynamische bereik van de 3M Snelle glutenproteïneset 2,5 ppm tot >100.000 ppm bedraagt. De bovenste detectiegrens is zelfs bij het testen van puur toxische graansoorten niet bereikt.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.